ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Ρε Πάρτε Το Είδηση, Αν Εμείς Δεν Κατεβάσουμε Τη Σημαία Δεν Παίρνουν Το Όνομα Μακεδονία, Δεν Πα Να Τους Έχει Αναγνωρίσει Και Ο Πούτιν Και Ο Ερντογκάν Και Όλη Η Αφρική.



Προσέξτε τι λένε κάποιοι πρακτορίσκοι που καλλιεργούν ηττοπάθεια: τους έχει αναγνωρίσει ως Μακεδονία όλη η υφήλιος, το παιχνίδι χάθηκε με το πακέτο Πινέιρο το 1992...Τότε γιατί είναι πρόθυμοι να αλλάξουν το όνομα ρε παιδιά, γιατί κατεβάζουν τα ένδοξα αγάλματά τους με το δικό τους Μεγαλέξαντρο; Γιατί αλλάζουν ονόματα σε δημόσια κτίρια; Αφού όλη η υφήλιος είναι στα πόδια τους τι κάθονται οι άνθρωποι και ασχολούνται μαζί μας; Ρε πάρτε το είδηση, αν εμείς δεν κατεβάσουμε τη σημαία δεν παίρνουν το όνομα Μακεδονία, δεν πα να τους έχει αναγνωρίσει και ο Πούτιν και ο Ερντογκάν και όλη η Αφρική. Άμα εμείς δεν τους αναγνωρίσουμε και δεν τους υποστηρίξουμε, σε μερικά χρόνια θα τους φάνε οι Αλβανοί και αυτό το βλέπουν όλοι

αναγνωστης
loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

2 Σχόλια:

  1. δεν υπαρχει τιποτα προς διαπραγματευση με την Βαρντασκα... και ενω τα πολιτικα μαγαζια στέγαστρα πολιτικων απατεωνων ΝΕΝΕΚΩΝ προσπαθουν να αποπροσανατολίσουν... πρεπει να γνωριζουν ότι καμια βουλη, (εχει δωσει δείγματα πληρους αναξιοπιστίας) και κανενα πολιτικο μαγαζί... κανενας πολιτικάντης δεν εχει το δικαιωμα να υπογραψει οτιδήποτε που αφορά ΕΘΝΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ ερήμην του Ελληνικου Λαού... σκεφτειτε μια συμμορια πολιτικαντηδων... τσαρλατάνων, μας έδωσαν το ευρω κλέβοντας μας την δραχμη, χωρις να ρωτήσουν κανεναν, αλλα τιποτα δεν εχει τελειωση και ολοι ειναι υποδικοι και στην συνεχεια, λοιπον κατω τα χερια απο ΕΘΝΙΚΆ ΖΗΤΉΜΑΤΑ... την περιπτωση του κρατους Βαρντασκα δεν μπορουν να την διαχειριστούν ελληνόφωνοι κωμικοι πολιτικάντηδες να μεινουν μακρυά.. ειναι θεμα, ΕΘΝΙΚΌ ΘΈΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού οί ίδιοι ντρέπονται γιά τήν σλαβική καταγωγή τους,δέν καταλαβαίνω γιατί θέλουν νά μασκαρευτούν "μακεδόνες",κλέβοντας τό όνομα τής Μακεδονίας μας,τήν ιστορία μας,καί από πάνω ,μάς λένε ότι τούς έχουμε καταπατήσει καί μέρος τής "χώρας" τους,ζητώντας όλη τήν Μακεδονία μας.Έχουν όλο τό δικαίωμα να τούς δώσουν τό δικό τους σπίτι ,οί βουλευτές ,τά δικά τους οικόπεδα καί εκτάσεις,νά γίνουν καί οί ίδιοι Σκοπιανοί,αλλά δέν έχουν κανένα δικαίωμα,νά προδώσουν τήνιστορία καί τό όνομα τής Μακεδονίας μας.Όπως έγραφα καί παλαιώτερα,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ. Σ Κ Ε Φ Τ Ε Ι Τ Ε ΤΟ Κ Α Λ Α βουλευτές τού κυνοβουλίου.Αν τό κάνετε,νά είστε έτοιμοι καί γιά τίς συνέπειες.ΜΕ ΟΡΓΗ ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ρε Πάρτε Το Είδηση, Αν Εμείς Δεν Κατεβάσουμε Τη Σημαία Δεν Παίρνουν Το Όνομα Μακεδονία, Δεν Πα Να Τους Έχει Αναγνωρίσει Και Ο Πούτιν Και Ο Ερντογκάν Και Όλη Η Αφρική. Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top