Υλικά:
- 1 πακέτο ταλιατέλες
- 10 φέτες ζαμπόν
- 20 φέτες τυρί γκούντα
- 10 φέτες ένταμ
- 10 φέτες ρεγκάτο
- 1 ντομάτα
- 1 πιπεριά
- 500 ml κρέμα γάλακτος
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μια κατσαρόλα.
Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά μας εκτός από τις 10 φέτες τυρί γκούντα. Μόλις βράσουν οι ταλιατέλες τις ρίχνουμε σε ένα ταψί μαζί με τα τυριά , το ζαμπόν, την ντομάτα, την πιπεριά και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε καλά το ομοιογενές πλέον μείγμα και βάζουμε από πάνω τις 10 φέτες τυρί γκούντα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
http://ta-psagmena.blogspot.com
0 Σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.
Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------