ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Το γαύγισμα του σκύλου έσωσε την οικογένεια από φριχτό θάνατο


Πηγή: NEWSCITY1
Ήρωας αποκαλείται από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ένας σκύλος που έσωσε μια οικογένεια από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη μέση της νύχτας.Ο Matt Beaudreau δήλωσε 
στον σταθμό KTVI-TV ότι ο σκύλος του River άρχισε να γαυγίζει γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, χωρίς κάποιον εμφανή λόγο. Ο ίδιος σηκώθηκε και έβγαλε τον σκύλο έξω κ επέστρεψε στο κρεβάτι του.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο σκύλος άρχισε να γαυγίζει και πάλι. Αυτή τη φορά ο Beaudreau και η σύζυγός τους μύρισαν κάτι περίεργο. Όταν άνοιξαν την πόρτα του γκαράζ τους είδαν ότι είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Το ζευγάρι πήρε τα τρία παιδιά του και βγήκε από το σπίτι, την ώρα που η πυρκαγιά εξαπλωνόταν. Οι ανιχνευτές καπνού του σπιτιού ακούστηκαν αρκετή ώρα αργότερα. Όπως δήλωσε ο Beaudreau, χωρίς το γαύγισμα του River, η οικογένεια μπορεί να μην έβγαινε από το σπίτι και να έβρισκε φρικτό θάνατο.

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία της πυρκαγιάς.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Το γαύγισμα του σκύλου έσωσε την οικογένεια από φριχτό θάνατο Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top