ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΑΛΗΤΕΙΑ! ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 100 ΕΥΡΩ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΗ;



Αυτό είναι το κοινωνικό κράτος; Το αριστερό; Το ηθικό Μνημονιακό; Που σκοτώνει αυτούς που δίνουν μάχη να επιβιώσουν, που μένουν στην Ελλάδα για να τη σώσουν;
Πόσο πόνο ακόμη θα μοιράσετε, σύμφωνα με τις προσταγές των Ξένων Αφεντικών σας; Τι θα κερδίσετε στο τέλος; Θα φύγετε από αυτή τη ζωή και θα πάρετε μαζί σας τις καρέκλες σας, την εξουσία σας ή τα λεφτά σας;

Αναγνώστης μας αναφέρει:

Συμπολίτες μου,

Σήμερα το πρωϊ (09/05/2018) και ενώ η ημερομηνία λήξης του λογαριασμού μου ΕΥΔΑΠ (για συνολική οφειλή μικρότερη των 150 €), ήταν στις 14/05/2018, μου έκοψαν το νερό! Απευθύνθηκα στο αρμόδιο κατάστημα, όπου εκεί διαπίστωσα πως βάση «αριστερού» νόμου η διακοπή γίνεται για οφειλή ίση ή μεγαλύτερη των 100 €!!! Και χωρίς καμία ειδοποίηση!!!

Μιλώντας με την προϊσταμένη του καταστήματος, διαπίστωσα ακόμη πως η τιμωρία της διακοπής είναι στη διακριτική ευχέρεια της διοίκησης. Δηλαδή αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα 100, είτε στα 500, να υποθέσω για κάποιους «γνωστούς» στα 5.000 ευρώ ή καθόλου. Και όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς κανένα κοινωνικό κριτήριο. Με μόνο οδηγό τις ορέξεις και τις προτιμήσεις μίας «αριστερής» Προϊσταμένης που υπηρετεί το «αριστερό» ΦΕΚ, όπως θρασύτατα υποστήριξε.
Η κορυφαία απάτη βρίσκεται στο πρόστιμο επανασύνδεσης που είναι στα 37 €. Δηλαδή για χρέος 100 € πληρώνω νταβατζιλίκι πάνω από το 30%. Αυτό δεν είναι τοκογλυφία αλλά ληστεία!

Αν συνυπολογίσει κανείς τα όσα τραβάω ως μικρομεσαίος ελεύθερος επαγγελματίας, που αντιμετωπίζομαι ως «εγκληματίας» και φορολογούμαι για έσοδα που δεν έχω εισπράξει, που μου δεσμεύονται οι λογαριασμοί για πλάκα, που εξαπατώμαι καθημερινά από τις συναλλαγές μου με το Δημόσιο, που μου χρωστάει το Κράτος και παρ’ όλα αυτά ασελγεί εις βάρος μου, που με κυνηγούν οι Τράπεζες ενώ τους έχω πληρώσει τόκους για δύο ζωές, θα μπορούσε να πει κανείς πως το ότι μου κόβουν το νερό είναι ο επικοινωνιακός προθάλαμος για να μου πάρουν και το σπίτι. Και θα μου το πάρουν, γιατί είναι πολύς ο καιρός που ζω εγώ και η οικογένειά μου, με Ο € στην τσέπη. Πληρώνω ακριβά το τίμημα που προσπάθησα να δημιουργήσω πλούτο και θέσεις εργασίας στην ελεύθερη αγορά και μέχρι ενός σημείου το κατάφερα. Η τιμωρία, τώρα όμως, είναι αβάσταχτη (μαζί με την ανέχεια ήρθαν και οι αρρώστιες) και εκτελείται από αυτούς που ήρθαν στην εξουσία για να μας σώσουν από ακριβώς αυτό που υπηρετούν σήμερα. Δεν είναι ιδεολογικό το θέμα αλλά ουσίας και επιβίωσης πλέον.

Κάθε μέρα που περνά, αυτοί, παίρνουν κάτι από τη ζωή μου, από τη ζωή μας.

Συμπολίτες μου, αντισταθείτε στους «σωτήρες», όποιας ταμπέλας, ξεσηκωθείτε!
Τα κάνουν γιατί τους το επιτρέπουμε.
Γιατί, δεν φορολογούν τους πλούσιους άραγε; Έχει αναρωτηθεί κανείς; Το χρήμα των πλούσιων Ελλήνων, φτάνει να σώσει την Ελλάδα από όλα τα δεινά. 300 δις € βρίσκονται στο εξωτερικό. Το 5% να φορολογούσαν…
Τα κάνουν (ή δεν τα κάνουν) γιατί μόνο έτσι θα μένουν στις καρέκλες τους.


«Ο κύριος Χωρίς Νερό»



«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΑΛΗΤΕΙΑ! ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 100 ΕΥΡΩ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΗ; Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top