ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Άγριος καυγάς 60 ατόμων στην Ξάνθη! 9 στο νοσοκομείο, όπου συνέχισαν το ξύλο!

Καυγάς χωρίς προηγούμενο ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας
στο Δροσερό τηςΞάνθης, με 60 περίπου άτομα να επιτίθενται ο ένας στον άλλον, εννιά άτομα νατραυματίζονται και τον καυγά να συνεχίζεται στους διαδρόμους του Γενικού Νοσοκομείου  Ξάνθης. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τις πρώτες ενδείξεις να αποδίδουν τον καυγά σε μέθη, τα αίματα άναψαν και η κατάσταση βγήκε εκτός ορίων στον οικισμό των αθίγγανων στο Δροσερό της Ξάνθης, με το πλήθος να χωρίζεται σε δύο ομάδες και τη μια να επιτίθεται στην άλλη με πέτρες.


Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν εννιά άτομα
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου η συμπλοκή συνεχίστηκε, αφού στους διαδρόμους των Επειγόντων Περιστατικών ένας 24χρονος εκ των δραστών επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, χτυπώντας τον στο σώμα και τα χέρια και τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Όταν μάλιστα οι Αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν τον 24χρονο ένας ακόμη εκ των δραστών παρενέβη, προσπαθώντας να αποτρέψει τη σύλληψη, βρίζοντας και απειλώντας τους Αστυνομικούς.


Η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ ένας Αστυνομικός δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε ελαφρά

Τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ασθενών, δεν έχουν προηγούμενο, ενώ οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων συνολικά ατόμων, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Άγριος καυγάς 60 ατόμων στην Ξάνθη! 9 στο νοσοκομείο, όπου συνέχισαν το ξύλο! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top