ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πυροβόλησαν σκοπό σε Στρατόπεδο...


Πυρ κατά σκοπού με όπλο μικρού διαμετρήματος  στο στρατόπεδο 523 στην Θέρμη Θεσσαλονίκης άνοιξαν άγνωστοι στη 01.30 τα ξημερώματα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Αγνωστοι, που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, άνοιξαν πυρ με όπλο μικρού διαμετρήματος .άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για (φλόμπερ ) εναντίον του στρατοπέδου, χωρίς, ευτυχώς, να πετύχουν τον 40χρονο αρχιφύλακα που εκείνη την ώρα εκτελούσε υπηρεσία σκοπιάς.
Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες χρησιμοποίησαν πιθανότατα αεροβόλο όπλο με το οποίο «βρήκαν» την περίφραξη του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι που επέβαιναν σε μαύρο βαν  άνοιξαν πυρ κατά του στρατοπέδου χωρίς, ευτυχώς, να πετύχουν τον 40χρονο αρχιφύλακα  που εκείνη την ώρα εκτελούσε υπηρεσία σκοπιάς.

Αμέσως μετά την πράξη τους ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή. 


Ο 40χρονος σκοπός είναι καλά στην υγεία του, καθώς οι δράστες χρησιμοποίησαν μικρό όπλο  γεγονός που εγείρει ερωτήματα για το σκοπό της ενέργειας. 


Επί ποδός βρίσκεται πάντως η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών.

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Πυροβόλησαν σκοπό σε Στρατόπεδο... Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top