ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας 17χρονος νεκρός και τραυματίες στην Κρήτη σε βεντέτα


Θρήνος στην Κρήτη μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι μεταξύ δύο οικογενειών, 
λόγω κτηματικών διαφορών, στον οικισμό Ροτάσι του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 17χρονος και να τραυματιστούν άλλοι τρεις.

Όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα στοιχεία, ο 17χρονος δολοφονήθηκε από κάποιον που κρατούσε μαχαίρι και το θανατηφόρο χτύπημα το δέχτηκε στην πλάτη.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραμείνει στην ευρύτερη περιοχή του Μονοφατσίου αναζητώντας τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην άγρια συμπλοκή και ανάμεσα τους- οι πληροφορίες αναφέρουν ότι – βρίσκεται και ο δράστης του φονικού.

Η αστυνομία μέχρι αυτή την ώρα αναζητά έναν επίσης 17χρονο, έναν 42χρονο και έναν 24χρονο. Όλοι είναι ντόπιοι και ανήκουν στην άλλη οικογένεια με την οποία υπήρχε η διαμάχη για τα κτηματικά.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν βρεθεί ούτε τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται οι τρεις άνδρες, ανάμεσα τους και ο φονιάς, να τα πήραν και να εξαφανίστηκαν, θεωρώντας ότι εξαφανίζουν έτσι και τα όποια στοιχεία.

Από το σημείο μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Χάρακα ο άτυχος νεαρός και τρεις τραυματίες. Πιο συγκεκριμένα τον 17χρονο προσπάθησε να μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας ο θείος του παίρνοντας μαζί έναν ακόμα τραυματία από την ίδια οικογένεια.

Ωστόσο ο άνδρας δεν άντεξε την πίεση αναφέρουν οι πληροφορίες, σταμάτησε στο χωριό και το δρομολόγιο προς το κέντρο υγείας συνέχισε άλλος συγχωριανός.

Όσο για τους άλλους δύο τραυματίες από το σημείο του μακελειού, το έναν τον μετέφερε ο πατέρας του που ήταν στη συμπλοκή ενώ τον άλλο τον μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε και πήγε στο σημείο.

Πηγή: http://www.zoomblog.org/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ένας 17χρονος νεκρός και τραυματίες στην Κρήτη σε βεντέτα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top