ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνησε από τις λαϊκές το νέο Σώμα Δίωξης παραεμπορίου...Στον τηλεφωνικό αριθμό 1520 οι καταγγελίες των πολιτών..


Στο ντεμπούτο των δράσεων του Συντονιστικού Κέντρου για την Αντιμετώπιση του Παραεμπορίου το οποίο συστήθηκε στις αρχές της εβδομάδας, συνολικά 2.120 προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν στη λαϊκή αγορά του Νέου Ηρακλείου.
Σε κατάσχεση και άμεση καταστροφή 2.120 παράνομων προϊόντων στη Λαϊκή Αγορά του Νέου Ηρακλείου και στην επιβολή προστίμων ύψους 6.000 ευρώ προχώρησε το Συντονιστικό Κέντρο για την Αντιμετώπιση του Παραεμπορίου (ΣΥΚΑΠ) σε επιχείρηση για την πάταξη του παραεμπορίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Δήμο. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με ευθύνη του Κέντρου, το οποίο συντόνισε την Υπηρεσία Εποπτείας της Αγοράς, την Ελληνική Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Νέου Ηρακλείου. Συνολικά ελέγχθηκαν 18 μικροπωλητές, ενώ σε έξι από αυτούς επιβλήθηκαν πρόστιμα αξίας 6.000 ευρώ ενώ αρκετοί άλλοι ετράπησαν σε φυγή εγκαταλείποντας στο χώρο τα εμπορεύματά τους. «Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν προς πάσα κατεύθυνση. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις, εστιάζοντας σε σημεία όπου εμφανίζουν ενδιαφέρον. Αξιοποιούμε κάθε είδους πληροφορία που κατατίθεται από τους πολίτες στον τηλεφωνικό αριθμό 1520»

δήλωσε ο επικεφαλής του Συντονιστικού Δημήτρης Μπουλούκος....


Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ξεκίνησε από τις λαϊκές το νέο Σώμα Δίωξης παραεμπορίου...Στον τηλεφωνικό αριθμό 1520 οι καταγγελίες των πολιτών.. Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top