ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

33χρονος Στο Ηράκλειο Πέθανε Πέφτοντας Στο Πηγάδι Για Να Σώσει Τον Σκύλο Του



Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας, περίπου 30 ετών το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έπεσε σε πηγάδι μεγάλου βάθους στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο για να σώσει, όπως φαίνεται, τον σκύλο του.

Ο 33χρονος Δημήτρης Καρέλης ανασύρθηκε το βράδυ του Σαββάτου νεκρός από το εσωτερικό του πηγαδιού, μετά από επιχείρηση της ΕΜΑΚ. Τα αίτια κάτω από τα οποία ο αδικοχαμένος άνδρας βρέθηκε στο πηγάδι να και διερευνώνται, όπως γράφει το Cretapost δεν αποκλείουν και την εκδοχή σύμφωνα με την οποία, πρώτα έπεσε στα παγωμένα νερά του πηγαδιού ο σκύλος του  και στη συνέχεια ο 33χρονος στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον πιστό φίλο από πνιγμό βούτηξε και ο ίδιος στο πηγάδι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού άνδρα, βρέθηκαν στο χείλος του πηγαδιού και το άψυχο σώμα του σκυλιού να επιπλέει στην επιφάνεια. Η επιχείρηση της ΕΜΑΚ που στήθηκε για τη διάσωσή του δυστυχώς δεν έφερε αποτέλεσμα καθώς ανασύρθηκε νεκρός.

Ο τραγικός θάνατος του νεαρού και τα φιλοζωικά του αισθήματα έχουν προκαλέσει έντονη συγκίνηση και βαθύτατη θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους του που δεν μπορούν να πιστέψουν το ξαφνικό γεγονός. Ήδη, η προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει δεχθεί δεκάδες μηνύματα.

Πηγή: Cretapost
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: 33χρονος Στο Ηράκλειο Πέθανε Πέφτοντας Στο Πηγάδι Για Να Σώσει Τον Σκύλο Του Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top