ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Σάλος Με «Συμβουλές» Του Ρ.Τ. Ερντογάν Σε Μαθητές Στην Θράκη: «Όλοι Μαζί Είμαστε Τουρκία!» (Βίντεο)



Η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα σίγουρα θα περάσει στην ιστορία καθώς εκτυλίχθηκε ένα διπλωματικό «μπρα-ντε-φερ» στην Αθήνα κατά τις συναντήσεις του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.


Η ιστοσελίδα tourkikanea.gr και η δημοτική παράταξη Κομοτηνής «Σπάρτακος», που πρωτοστάτησε κατά της πρόσφατης επίσκεψης του «σουλτάνου» στην Θράκη δημοσιεύουν μάλιστα ένα βίντεο στο οποίο ο Τούρκος πρόεδρος την στιγμή που απευθύνεται σε μαθητές του μειονοτικού σχολείου "Τζελάλ Μπαγιάρ" στην Κομοτηνή τους ευθαρσώς λέει πως «Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία».

Η συνομιλία Ερντογάν με μειονοτικούς μαθητές καταγράφηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου και προκαλεί αίσθηση, αφού ακούγεται να εξηγεί στους μαθητές το νεο-οθωμανικό δόγμα του, με τις ανάλογες χειρονομίες: «Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Τι σημαίνει; Ένα έθνος, μια σημαία, ένα κράτος. Εντάξει; Δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία» λέει συγκεκριμένα, χωρίς ενδοιασμούς ο Ερντογάν, σαν να απευθύνεται σε μαθητές τουρκικού σχολείου της Άγκυρας.

Δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο βρισκόταν και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος προφανώς και δεν αντιλήφθηκε την «κατήχηση» Ερντογάν στους μαθητές του μειονοτικού σχολείου.



http://www.ksipnistere.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Σάλος Με «Συμβουλές» Του Ρ.Τ. Ερντογάν Σε Μαθητές Στην Θράκη: «Όλοι Μαζί Είμαστε Τουρκία!» (Βίντεο) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top