ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΝΔ: Η φτώχεια δεν πολεμάται με επιδόματα


Πηγή: NEWSCITY1
«Η κυβέρνηση παίρνει πολλά από τη μία τσέπη και επιστρέφει ελάχιστα στην άλλη. Ακόμη και τα 720 εκατ. ευρώ που θα δοθούν για επιδόματα είναι το αποτέλεσμα της 
ανελέητης φοροεπιδρομής που έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη και οδηγήσει στη φτώχεια εκατομμύρια Έλληνες, τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το κοινωνικό μέρισμα.

«Η φτώχεια δεν πολεμάται μόνο με περιστασιακά επιδόματα, αλλά με δουλειές που θα έρθουν με μείωση της φορολογίας και νέες επενδύσεις. Αυτήν την πολιτική θα ακολουθήσει πολύ σύντομα η Νέα Δημοκρατία», προσθέτει η Πειραιώς.

«Παρόλα αυτά», σημειώνει η ΝΔ, «θα ψηφίσει τη διανομή του έκτακτου επιδόματος, καθώς αποτελεί μια ελάχιστη ανακούφιση στους πολίτες, τους οποίους η ίδια η κυβέρνηση έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο».

Η επίσημη ανακοίνωση από την οδό Πειραιώς.

Κατά τη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας, τον οποίο χαρακτηρίζει πρωθυπουργό των φόρων, ανακοίνωσε τη διανομή του μερίσματος «πιεσμένος από τις αποκαλύψεις του σκανδάλου Καμμένου». Προσθέτει ότι «η κυβέρνηση παίρνει πολλά από τη μία τσέπη και επιστρέφει ελάχιστα στην άλλη. Και για μια ακόμη μια φορά λέει ψέματα στους Έλληνες. Ισχυρίζεται ότι μοιράζει 1,4 δισ. ευρώ στους πολίτες, ενώ στην πραγματικότητα τα μισά από αυτά είναι η υποχρεωτική εφαρμογή της δικαστικής απόφασης επιστροφής των εισφορών στους συνταξιούχους και η έκτακτη επιδότηση της ΔΕΗ που αποτελεί ομολογία της ανικανότητάς του να την εξυγιάνει».

Προσθέτει ότι «όλοι οι Έλληνες πια γνωρίζουν πως και τα 720 εκατ. ευρώ που θα δοθούν για επιδόματα προέρχονται από την ανελέητη φοροεπιδρομή που έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη και οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια εκατομμύρια Έλληνες». «Και όλα αυτά», συμπληρώνει, «τη στιγμή που η κυβέρνηση αυξάνει τις ανεξόφλητες υποχρεώσεις του κράτους και σκόπιμα έχει παγώσει την καταβολή νέων συντάξεων».

Εξάλλου, υπενθυμίζει ότι πρότεινε εξ αρχής το μέρισμα να αξιοποιηθεί για τη στήριξη των μακροχρόνια ανέργων, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους. «Παρόλα αυτά», συνεχίζει, «θα ψηφίσει τη διανομή του έκτακτου επιδόματος, καθώς αποτελεί μια ελάχιστη ανακούφιση στους πολίτες τους οποίους η ίδια η κυβέρνηση έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο».

Τέλος, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για περιστασιακά ψηφοθηρικά επιδόματα, τα οποία δεν μπορούν να πολεμήσουν τη φτώχεια που έχει προκαλέσει στην χώρα ο κ. Τσίπρας.

«Οι Έλληνες θέλουν δουλειές. Και αυτές θα έρθουν με μείωση της φορολογίας, νέες επενδύσεις και ανάπτυξη. Αυτή είναι η πάγια πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και αυτήν την πολιτική θα εφαρμόσει πολύ σύντομα», καταλήγει.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΝΔ: Η φτώχεια δεν πολεμάται με επιδόματα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top