ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Hoax...? - Η NASA επιβεβαιώνει ότι η Γη θα βιώσει 15 ημέρες σκοτάδι τον Νοέμβριο του 2017


Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Έχουν υπάρξει πολλές αναφορές τις τελευταίες ημέρες για περίεργα φαινόμενα που μπορεί να λάβουν χώρα στον πλανήτη μας. Όπως ότι ο πλανήτης μας Γη θα βιώσει πλήρες σκοτάδι για 15 ημέρες το Νοέμβριο του 2017, αρχής γενομένης από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 29 Νοεμβρίου. Μάλιστα πολλά ξένα site χρισιμοποιήουν τον τίτλο "NASA Confirms Earth....
Will Experience 15 Days Of Darkness In November 2017" - "Η NASA επιβεβαιώνει ότι η Γη θα βιώσει 15 ημέρες από το σκοτάδι τον Νοέμβριο του 2017".

Και αναλύουν .... Η NASA αναφέρει ότι αυτό το περίεργο περιστατικό αναμενόταν να συμβεί, αλλά δεν είχαν προσδιορίσει πότε ακριβώς θα συμβεί. Μετά όμως από λεπτομερή εξέταση, οι αστρονόμοι της NASA επιβεβαίωσαν ότι το φαινόμενο αυτό θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου στις 3:00 π.μ. και πιθανότατα θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, 4:45 μ.μ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η διακοπή της ημέρας θα οφείλεται σε ένα αστρονομικό γεγονός με την αληλεπίδραση των πλανητών του Δία και της Αφροδίτης. Υπήρχε ακόμη και ένα λεπτομερές έγγραφο 1000 σελίδων γραμμένο από τον Charles Bolden, επικεφαλής της NASA εξηγώντας το περίεργο γεγονός στους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα πάντα με την έκθεση αυτή, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου αυτής ο Δίας και η Αφροδίτη θα έρθουν σε άμεση γειτνίαση ο ένας με τον άλλο. Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στα νοτιοδυτικά του Δία και ως εκ τούτου θα λάμψει 10 φορές φωτεινότερα από τον Δία. Το έντονο φως της Αφροδίτης θα θερμαίνει τα αέρια στην ανώτερη ατμόσφαιρα του Δία προκαλώντας μια αντίδραση που θα απελευθερώσει μια παράλογη ποσότητα υδρογόνου στο διάστημα. Αυτή η αλιλεπίδραση θα έχει ως αποτέλεσμα την επαφή της υπέρογκης ποσότηας υδρογόνου με τον ήλιο μας στις 2:50 π.μ. στις 15 Νοεμβρίου.

Μόλις φθάσει το υδρογόνο στον Ήλιο, μια ογκώδης έκρηξη θα συμβεί στην επιφάνεια του Ήλιου, αυξάνοντας τη θερμοκρασία περισσότερο από 9000 βαθμούς. Η όλη αυτή διαδικασία θα παράγει τόσο πολύ θερμότητα που ο Ήλιος θα αλλάξει το χρώμα του σε μια μπλε σκιά. Μόλις συμβεί αυτό, ο Ήλιος θα χρειαστεί τουλάχιστον 14 ημέρες για να αποκαταστήσει το κανονικό χρώμα και τη θερμοκρασία του.

Αποτέλεσμα αυτού του περίεργου φαινομένου, θα είναι το φως του Ήλιου να φτάσει στην Γη πολύ πιο αχνό και να υπάρχει η αίσθηση για 15 συνεχόμενες ημέρες ότι είναι νύχτα!  "Δεν περιμένουμε σημαντικές επιπτώσεις από αυτό το "Blackout". Η μόνη επίδραση που θα έχει αυτό το γεγονός στη Γη είναι η αύξηση της θερμοκρασίας κατά 6-8 βαθμούς κατά τις ημέρες εκείνες. Οι πόλοι της γης θα είναι οι πιο άμεσα επιεραζόμενοι. Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί πολύ. Αυτό το γεγονός θα είναι παρόμοιο με αυτό που γνωρίζουν οι κάτοικοι της Αλάσκα το χειμώνα όπου η νύχτα διαρκεί 6 μήνες», είπε ο Μπόλντεν.

Ως πηγή του άρθρου αναφέρτε το http://www.globalrevolutionnetwork.com το οποίο όμως έχει κατεβάσε το εν λόγο άρθρο εδώ και αρκετές ημέρες αφού όπως έχουν αναφέρει άλλα site αυτή η πλροφορία είναι ψευδής!

Από τον Ιούλιο του 2015, το site ειδήσεων Newswatch33, γνωστό για τις παραπλανιτικές του δημοσιεύσεις, δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο "Η NASA επιβεβαιώνει ότι η Γη θα βιώσει 15 ημέρες πλήρους σκοταδιού τον Νοέμβριο του 2015"

Ο Charles Bolden είναι ένας πραγματικός αξιωματούχος της NASA, ο οποίος όμως δεν δημοσίευσε ποτέ καμία αναφορά ή ανακοίνωση σχετικά με αυτή την αναφορά του περίεργου φαινομένου. Απλά η συνομοσιολογία και ο φόβος είναι κάτι που πουλάει στο διαδίκτιο ειδικά και έτσι η είδηση αυτή αναπαράγετε ξανά δύο χρόνια μετά!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Hoax...? - Η NASA επιβεβαιώνει ότι η Γη θα βιώσει 15 ημέρες σκοτάδι τον Νοέμβριο του 2017 Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top