ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

TΡΕΛΟ ΒΙΝΤΕΟ από τη Κίνα: To Σκυλί που νομίζει πως είναι… ΠΑΙΔΙ!

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε τραβήχτηκε σε δρόμο στην Κίνα.
Αυτό που έμοιαζε από μακριά ένα μικρό κορίτσι να περπατά δίπλα στον πατέρα του, αποδείχτηκε ένα σκυλί, ντυμένο κοριτσίστικα, το οποίο περπατούσε στα δύο πόδια δίπλα στο αφεντικό του!

Όπως γνωρίζετε τα σκυλιά μπορούν να εκπαιδευτούν σε τέτοια ακροβατικά, αν και λέγεται ότι είναι βασανιστικά για τα ζώα. Επίσης, κανένα σκυλί, δεν μπορεί να περπατά συνεχώς σαν άνθρωπος. Θα σηκωθεί λίγο στα πίσω πόδια, θα κάνει κάποια βήματα, θα ξαναπέσει στα τέσσερα.

Στο βίντεο που ακολουθεί,σύμφωνα με το tribune.gr, το ζώο δείχνει να συμπεριφέρεται σχεδόν σαν αυτή να είναι η φυσιολογική του κατάσταση. Όχι μόνο στέκεται συνεχώς στα πίσω πόδια, αλλά δείχνει σαν να μην το ενοχλεί καθόλου. Και φυσικά, από μακριά, λόγω στάσης σώματος και συμπεριφοράς η εντύπωση που δημιουργεί είναι ότι πρόκειται για κάποιο παιδί και όχι φυσικά για σκύλο…



Πηγή


View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: TΡΕΛΟ ΒΙΝΤΕΟ από τη Κίνα: To Σκυλί που νομίζει πως είναι… ΠΑΙΔΙ! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top