ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ανεκδιήγητοι.....Το Μαξιμου εναντίον των διεθνών πρακτορείων που μεταδίδουν την αποτυχία των ελληνικών τραπεζών στα Stress Test


Δεν έχει όριο η κατρακύλα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, αφού δεν φτάνει που "βάφτισαν το κρέας-ψάρι", δίνοντας εντολή στα συστημικά ΜΜΕ να παρουσιάσουν ότι οι Ελληνικές τράπεζες  πέτυχαν απόλυτα στα Stress test, ενώ κρινόμενες όπως όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες με τους ισολογισμούς του 2013, πέρασαν μετεξεταστέες, τώρα καταφέρονται εναντίον των διεθνών ειδησιογραφικών πρακτορείων....

Στην αρχή βέβαια δοκίμασαν άλλες μεθόδους. Είπαν να μεταφράσουν, όπως τους βόλευε τις ανταποκρίσεις των διεθνών πρακτορείων, δημιουργώντας μία νέα διάσταση στην έννοια "Γκαιμπελισμός"....Και ενώ το Reuters μετέδιδε για αποτυχία 3 τραπεζών, τα ελληνικά ΜΜΕ απέδιδαν το δημοσίευμα ως απόλυτη επιτυχία!

Και αφού, ευτυχώς, μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού ενημερώνεται από το διαδίκτυο και από ανεξάρτητα από τη διαπλοκή ιστολόγια, και έγινε βούκινο στην χώρα ότι Εθνική, Πειραιώς και Eurobank δεν τα πήγαν και τόσο καλά, είπαν να μιμηθούν πρακτικές "Δένδια", και να κατηγορήσουν τα διεθνή πρακτορεία για σπέκουλα...

«Δεν γνωρίζουμε (η κυβέρνηση δηλαδή), τους σκοπούς τους», είπε η ρεπόρτερ του MEGA, Σοφία Δήμτσα και πρόσθεσε «πάντως είναι ύποπτοι».

Περιμένουμε με αγωνία, τον Πρωθυπουργό ή τον Χαρδούβελη να μιμηθούν τον Δένδια και να απειλήσουν με μηνύσεις το Reuters, το Bloomberg!





View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ανεκδιήγητοι.....Το Μαξιμου εναντίον των διεθνών πρακτορείων που μεταδίδουν την αποτυχία των ελληνικών τραπεζών στα Stress Test Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top