ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ζυμαρικά με υψηλά επίπεδα τοξίνης


Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ζυμαρικά με υψηλά επίπεδα τοξίνηςΖυμαρικά, στα οποία ανιχνεύθηκαν υψηλά επίπεδα ωχρατοξίνης Α, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Πρόκειται για το προϊόν «Dinkel- Spaghetti Vollkorn», βάρους 500 γραμμαρίων, το οποίο παράγεται για λογαριασμό της γερμανικής επιχείρησης RAPUNZEL NATURKOST GmbH, από την ιταλική επιχείρηση Gino Girolomoni Cooperativa Agricola ARL.
Η ανάκληση φορά στην παρτίδα με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 17.07.2016, η οποία διακινήθηκε στην Ελλάδα από την εταιρεία BioArt – Βλάχος Σπ. & Μεντζαφός Αθ. ΟΕ (Λεωφ. Ηρακλείου 408, 141 22, Νέο Ηράκλειο, Αττική).
Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει την ανάκληση/απόσυρση του προϊόντος, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Οι καταναλωτές που αγόρασαν το προϊόν καλούνται να μην το καταναλώσουν.


ΠΗΓΗ


View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ζυμαρικά με υψηλά επίπεδα τοξίνης Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top