ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

“Μία” αρρωστημένη εικόνα, “Μία” υπερβολική τηλε-ρύπναση, “Μία” αμετανόητη κανίβαλος! Γιατί η Σεμίνα την “πέφτει” στην Τατιάνα

Σκληρό ριάλιτι, καλά καμουφλαρισμένο υπό τον χαρακτηρισμό...
“γυναικείο μαγκαζίνο”.

Δεν αλλάζει ο παρουσιαστής, πολύπαθο κοινό… Όταν έχει την κιτρινιά μέσα του, δεν την αποβάλλει, ό,τι ώρα κι αν παίζει, ό,τι κι αν φορέσει, όσα σκηνικά και να αλλάξει.

Αυτή η πολυδιαφημισμένη στροφή στην ποιότητα, εδώ και χρόνια, αποτελεί όνειρο απατηλό φιλόδοξης παρουσιάστριας, που κάνει ρόλερς σε ενα γυαλί που διαβρώθηκε από την μακιγιαρισμένη φθήνια και την ακαλαισθησία της. Απλό διαφημιστικό κόλπο.

Δύσκολη η ισορροπία, την οποία, αν δεν έχεις μέσα σου, δε μπορείς και να μεταδόσεις στους τηλεθεατές σου.

“Μία” αρρωστημένη εικόνα, “Μία” υποκριτική Τατιάνα, και “Μία” υπερβολική τηλε-ρύπναση, σε ένα αμήχανο μεσημέρι Δευτέρας.

Με στόχο να βγει πρώτη στον ανταγωνισμό, αφού είχε πρεμιέρα την ίδια ώρα η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha, η παρουσιάστρια του STAR, πρόβαλε μία συνέντευξη με τη Melanie Gaydos, ένα μοντέλο που γεννήθηκε με υποϊδρωσική εξωδερμική δυσπλασία (βαμπιρισμό), μια σπάνια ασθένεια που προκαλεί μια σειρά διαταραχών και παραμορφώσεων: απουσία μαλλιών και δοντιών, νύχια που αναπτύσσονται ακανόνιστα, διογκωμένα ζυγωματικά, απουσία ιδρωτοποιών αδένων και χλωμή εύθραυστη επιδερμίδα.

Ένα πρόβλημα υγείας που θα ήταν εύλογο να συζητηθεί με ειδικούς επιστήμονες, ως προς τις αιτίες, τις συνέπειες και τις λύσεις του, ξέπουλήθηκε μέσα από τη χυδαία εκμετάλλευση της εικόνας της πάσχουσας Νοεϋορκέζας .
“Μία” Τατιάνα που υποσχέθηκε να δείξει την “τηλεόραση του 2014″ στις πρώτες γραμμές ενός δελτίου Τύπου, μας κάνει να ανησυχούμε για την επέλαση μιας αρρωστημένης TV. Κι αν αυτό σας φαίνεται λίγο “κάπως”, όπως η ίδια χαρακτήρισε την καλεσμένη της σε σημείωμά της, λίγο πριν την εκπομπή, καλό θα είναι ή να το συνηθίσετε και να γίνετε ίδιοι με το τέρας, (όπως έλεγε ο Χατζιδάκις) ή μήπως είναι ώρα, τα βαμπίρ που ρούφηξαν το αίμα της τηλεόρασης, την κανιβάλισαν και έπειτα την έριξαν στο επίπεδό τους, να πάνε σπίτια τους;






















Πηγή


View the Original article
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: “Μία” αρρωστημένη εικόνα, “Μία” υπερβολική τηλε-ρύπναση, “Μία” αμετανόητη κανίβαλος! Γιατί η Σεμίνα την “πέφτει” στην Τατιάνα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top