ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Εφιάλτης για διασώστρια του ΕΚΑΒ - Πήγε να βοηθήσει και βρέθηκε στα δόντια λυκόσκυλου (Φωτό)!

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο πόδι μετά από επίθεση σκύλου...
κατέληξε το απόγευμα της Κυριακής (29-06-2014) διασώστρια του ΕΚΑΒ στην Πρέβεζα αλλά και ένας άντρας ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, το απόγευμα της Κυριακής ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε να συνδράμει σε τραυματισμό πεζού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή του Νεοχωρίου. Κατά την άφιξη του ασθενοφόρου στο σημείο και ενώ η διασώστρια πλησίασε τον τραυματία,προκειμένου να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, δέχθηκε την επίθεση του σκύλου του.



Οι δύο τους, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν βγει βόλτα όταν για άγνωστους λόγους ο πεζός παρασύρθηκε από διερχόμενο IX. O σκύλος με το που αντιλήφθηκε την διασώστρια να πλησιάζει το αφεντικό του και προφανώς αναστατωμένος από ότι είχε προηγηθεί της επιτέθηκε δαγκώνοντας την στο πόδι.

Στην συνέχεια ο οδηγός του ασθενοφόρου κατέβηκε προκειμένου να βοηθήσει την συνάδελφό του, που προσπαθούσε αιμόφυρτη να γλιτώσει από τα δόντια του σκύλου, ενώ ενημερώθηκε το κέντρο και ένα δεύτερο ασθενοφόρο κατέφτασε σε λίγα λεπτά.

Όμως ο τραυματίας από το τροχαίο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αποχώρησε από το σημείο και παρά τις αναζητήσεις του δεύτερου πληρώματος του ΕΚΑΒ αυτός δεν βρέθηκε. Η τραυματίας διασώτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο νεαρός που είχε τραυματιστεί μετέβη και αυτός στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα, λίγη ώρα αργότερα.

Πηγή
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Εφιάλτης για διασώστρια του ΕΚΑΒ - Πήγε να βοηθήσει και βρέθηκε στα δόντια λυκόσκυλου (Φωτό)! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top