ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Νέα τουρκική πρόκληση στον Εβρο: Σήκωσαν όπλα και ζήτησαν να σταματήσουν έργα στην ελληνική πλευρά

Ενα ανεξήγητο περιστατικό, που παραλίγο να οδηγήσει σε διπλωματικό επεισόδιο, προκλήθηκε στον Εβρο. 
Προτάσσοντας τα όπλα τους, Τούρκοι στρατιώτες ζήτησαν να σταματήσουν οι εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας που γίνονταν στην ελληνική πλευρά και ζήτησαν από τα συνεργεία να απομακρυνθούν άμεσα.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα του ΑΠΕ, τα τεχνικά συνεργεία εκτελούσαν τις εργασίες επιδιόρθωσης και ενίσχυσης των αναχωμάτων, στην παρέβρια περιοχή του Πυθίου, κοντά σε αμμονησίδα του ποταμού. Ξαφνικά το μεσημέρι της Δευτέρας κλήθηκαν από τους στρατιώτες, που περιπολούσαν στην απέναντι όχθη, να σταματήσουν και να εγκαταλείψουν το σημείο. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες των εργατών, οι Τούρκοι τους κάλεσαν να φύγουν, προτάσσοντας τα όπλα τους.

Το ζήτημα της ξαφνικής διακοπής των έργων, αλλά κυρίως του τρόπου με τον οποίο αυτή έγινε, θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στη συνάντηση της μικτής ελληνοτουρκικής επιτροπής, προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες διευκρινήσεις και να συνεχιστεί το έργο.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Νέα τουρκική πρόκληση στον Εβρο: Σήκωσαν όπλα και ζήτησαν να σταματήσουν έργα στην ελληνική πλευρά Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top