ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Επιτέλους μετρήθηκαν! Δείτε πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα!

Οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα είναι...
Το ελληνικό κράτος γνωρίζει με ακρίβεια το προσωπικό που απασχολεί και μισθοδοτείται από τα κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εγκαινίασε τη νέα ιστοσελίδα apografi.yap.gov.gr, όπου καταγράφεται αναλυτικά ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων -οι οποίοι εργάζονται ως μόνιμοι είτε ως συμβασιούχοι- καθώς και ο αριθμός των υπαλλήλων που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας, κινητικότητας, πειθαρχικής δίωξης, ή έχει αποχωρήσει, ανά μήνα.

Οι εκπαιδευτικοί είναι οι περισσότεροι, ενώ ο συνολικός πληθυσμός των δημοσίων υπαλλήλων μειώνεται σταθερά τους τελευταίους μήνες, φθάνοντας τον περασμένο Ιούνιο τους 618.709.
Εάν όμως υπολογιστούν οι αποχωρήσεις μέσα στον Ιούλιο, ο τελικός αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων θα είναι 614.053.

Από αυτούς δεν έχουν εξαιρεθεί όσοι έχουν τεθεί σε αργία, σε καθεστώς κινητικότητας ή όσοι πρόκειται να μετακινηθούν σε άλλη υπηρεσία αλλά η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί.


Read more: http://proinimatia.blogspot.com
loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 Σχόλια:

  1. το γενικο λογιστηριο του κρατους ηξερε και ξερει σε ποσουσ πληρωνει αφου ο καθενας εχει τον κωδικό του. Ολα τα άλλα ήταν επικοινωνιακο σοου , για να διωξουν αυτους που θελουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Επιτέλους μετρήθηκαν! Δείτε πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top