ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ME ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και του Τυρνάβου από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας -2 άνδρες ηλικίας 33 και 34 ετών και μία 23χρονη γυναίκα- για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απείθειας και της αντίστασης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες διήλθε με μεγάλη ταχύτητα από τον κόμβο Μικροθηβών και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας που πραγματοποιούσαν ελέγχους στο σημείο, κρίνοντάς το ύποπτο, το ακολούθησαν με φωτεινά και ηχητικά σήματα προκειμένου να σταματήσει.
Όμως ο 33χρονος οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.
Στον κόμβο Μακρυχωρίου αποβιβάστηκε ο 34χρονος, καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση, ενώ έπειτα από ευρεία κινητοποίηση εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου το όχημα όπου επέβαιναν οι άλλοι δύο ομοεθνείς του 34χρονου, σε πρατήριο υγρών καυσίμων της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου.
Το αυτοκίνητο, του οποίου η νομιμότητα της κατοχής ερευνάται, το χρηματικό ποσό των 6.715 ευρώ και 290 χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων που βρέθηκαν στην κατοχή του 34χρονου συλληφθέντα κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρεις άδειες κυκλοφορίας που βρέθηκαν στην κατοχή του οδηγού του αυτοκινήτου, η προέλευση και η γνησιότητα των οποίων ερευνάται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση τη διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ME ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top