ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Με δακρυγόνα και κανόνια νερού επιχείρησε η τουρκική αστυνομία να διαλύσει 5.000 διαδηλωτές στο κέντρο της Άγκυρας, κατά 
την δεύτερη εβδομάδα των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών και στην Κωνσταντινούπολη.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τους οπαδούς του να δώσουν ένα «μάθημα» στους διαδηλωτές στις επόμενες δημοτικές εκλογές τον Μάρτιο του 2014.

Σε ομιλία του από τα Άδανα που μεταδόθηκε απευθείας από τα τηλεοπτικά δίκτυα δήλωσε: «Δεν απομένουν παρά επτά μήνες έως τις τοπικές εκλογές. Θέλω να δώσετε στους ανθρώπους αυτούς ένα πρώτο μάθημα μέσα στις κάλπες».

Ο Ερντογάν έδειξε για μια ακόμη φορά τη σθεναρή του στάση έναντι των διαδηλωτών που ζητούν την παραίτηση του.

«Είναι δειλοί σε τέτοιο σημείο που υβρίζουν τον πρωθυπουργό αυτής της χώρας» τόνισε, χρησιμοποιώντας το όρο «βάνδαλοι» και «αναρχικοί» για να χαρακτηρίσει τους διαδηλωτές.

Ο Ερντογάν που κυβερνά τη χώρα για περισσότερο από δέκα χρόνια διαβεβαίωσε επίσης ότι στην κυβέρνηση του εκπροσωπούνται όλοι οι Τούρκοι, χωρίς διακρίσεις. «Είμαστε το κόμμα των 76 εκατομμυρίων» κατοίκων της Τουρκίας, τόνισε.

Ο Ερντογάν θα παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων ενός κτιριακού συγκροτήματος για τον αθλητισμό στην γειτονική επαρχία της Μερσίνας και στη συνέχεια θα επιστρέψει αργότερα μέσα στην ημέρα στην Άγκυρα.

Το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία Κιζιλάι στην Άγκυρα, εστία των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων πάνω από μία εβδομάδα, χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν.

Εκατοντάδες αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, οι οποίοι είχαν διακόψει την κυκλοφορία. Στη συνέχεια τους καταδίωξαν και κατέφυγαν στα στενάκια γύρω από την πλατεία.



Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top