ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πανέμορφο κορίτσι της μουσικής σκηνής έχει καρκίνο


Είναι απο τις γυναίκες που ήρθαν για να μείνουν...
Απο τα κορίτσια που φλερτάρει ο φακός αλλά και η φωτογραφική κάμερα...

Και όμως η μοίρα δεν χαμογέλασε... Έδειξε την πλάτη της σε μια εξέταση ρουτίνας που πήγε να κάνει η τραγουδίαστρια σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον λαιμό της. Οι γιατροί σοκαρισμένοι διέγνωσαν καρκίνο και όταν της το ανακοίνωσαν έπαθε ένα σοκ άνευ προηγουμένου. Παρουσιίασε κακοήθη όζο και η οικογένεια της τραγουδίστριας προσπάθησε να δώσει κουράγιο στην κόρη τους που έχασε την γη κάτω απο τα πόδια της.

Οι θεράποντες ιατροί της έχουν χορηγήσει ισχυρά χάπια και θα ξεκινήσουν σύντομα και οι χημειοθεραπείες. Το καλό της υπόθεσης είναι οτι αυτό εντοπίστηκε σε αρχικό στάδιο και υπάρχει πιθανότητα μεγάλη να καταπολεμηθεί χωρίς επιπλοκές κακές.

Αλλά μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία του πανέμορφου κοριτσιού.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια αλλά και στον κόσμο της σόουμπιζ. Το σοκ ήταν μεγάλο μιας και κανείς δε μπορούσε να φανταστεί πως ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια και ταλέντο θα μπορούσε να κόψει έτσι τα φτερά του με την μοίρα να ορίζει αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας. Περαστικά όμορφη και όλα θα πάνε καλά με τον θεό απο επάνω να είναι μεγάλος.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Πανέμορφο κορίτσι της μουσικής σκηνής έχει καρκίνο Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top