ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πωλητήριο στο Mega μετά τον καυγά Bαρδή - Μπόμπολα. Ο Ρώσος μεγιστάνας χτυπάει πάντα δυο φορές!


Πωλητήριο αποφάσισαν να βάλουν στο Mega οι Βαρδινογιάννης Μπόμπολας μετά το μεταξύ τους θερμό επεισόδιο
Μόνο που η πρόθεση των δύο ισχυρών επιχειρηματιών να πουλήσουν το κανάλι σκοντάφτει σε δύο
αντικειμενικούς παράγοντες. Ο πρώτος είναι ο υψηλός δανεισμός στις τράπεζες και ο δεύτερος είναι η συχνότητα η οποία είναι δημόσια!

Έτσι η άλλη λύση που εξετάζουν είναι η επινοικίαση του καναλιού σε έναν μεγιστάνα ο οποίος ξέρει από επινοικιάσεις και ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ρώσο Dmitry Rybolovlev o οποίος έκανε κάτι αντίστοιχο στον Σκορπιό για τα μάτια της κόρης του.

Η πρόθεση του Ρώσου να αγοράσει το κανάλι έχει την σύμφωνη γνώμη του Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος εκτιμά πως με την εξαγορά της ΔΕΠΑ και τον έλεγχο του Mega θα μπορούσε η Ρωσία να ελέγχει σε μεγάλο βαθμό τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα!

Ο χοντρός καυγάς μεταξύ του Βαρδή Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Μπόμπολα, σημάδεψε και συνάμα ανέβαλε τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Mega το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, οι δύο άνδρες που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε απόσταση, διαφώνησαν πάνω σε βασικά θέματα στρατηγικής, γεγονός που προκάλεσε την ένταση, παρουσία του Σταύρου Ψυχάρη, του διευθύνοντος Συμβούλου Ηλία Τσίγκα και του διευθυντή Ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Ως γνωστόν στη συνεδρίαση της Δευτέρας, μεταξύ των θεμάτων που περιλαμβάνονταν στην ατζέντα, ήταν και το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, όπως και μια σειρά από άμεσα ζητήματα που επιβάλλεται να λυθούν. Το επεισόδιο ανάμεσα στους Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη, απέτρεψε κάθε απόφαση, αφού ήταν τέτοια η ένταση, που κρίθηκε σκόπιμο να διακοπεί η συνεδρίαση.

Η ΑΙΤΙΑ
Όπως, αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, η βασική αιτία που προκάλεσε την αντιπαράθεση των δύο ανδρών δεν σχετίζεται, με τις εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι. Το γεγονός πάντως, ότι «τσακώθηκαν» οι Βαρδής και Μπόμπολας, έρχεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες συνεννόησης που επιδιώκουν εδώ και καιρό τα αφεντικά του Mega. Και, τις δυσκολεύει, γιατί πέραν του συγκεκριμένου καυγά, αποτελεί κοινό μυστικό ότι το τελευταίο διάστημα, υπάρχει ένταση και στις σχέσεις των Ψυχάρη και Βαρδινογιάννη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στενεύουν τα περιθώρια για την εξεύρεση κοινού τόπου, την στιγμή μάλιστα, που το Mega, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας.

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Πωλητήριο στο Mega μετά τον καυγά Bαρδή - Μπόμπολα. Ο Ρώσος μεγιστάνας χτυπάει πάντα δυο φορές! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top