ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

PC Game από Ελληνική εταιρία!!! Δείτε το...(Φωτό κ Βίντεο)


Το Eleusis είναι ένα νέο παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές φτιαγμένο από την Ελληνική Nocturnal Games.

Πρόκειται για κλασσικό PC adventure παιχνίδι, με γρίφους. Δυνατότερο σημείο του είναι η φοβερή ατμόσφαιρα και τα γραφικά του, τα οποία φτάνουν και ξεπερνούν πολλά μεγάλα παιχνίδια του εξωτερικού.
Η ιστορία του διαδραματίζεται σε ένα φαινομενικά εγκαταλελειμμένο χωρίο στην Ελλάδα. Εκεί ο ήρωας του παιχνιδιού θα αναζητήσει καταφύγιο και θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια σειρά από ανεξήγητα και μυστήρια γεγονότα. Καθώς η πλοκή ξεδιπλώνεται, βρίσκει τεκμήρια που υποδεικνύουν ότι το χωριό είναι το κέντρο ενός δόγματος που σκοπεύει να αναβιώσει μια σκοτεινή δύναμη μέσα από ένα αρχαίο τελετουργικό για να αποκτήσει τρομερή ισχύ. Ο ήρωας της ιστορίας θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να ξεκλειδώσει τις κρυφές αρχαίες γνώσεις για να μπορέσει να λύσει τους γρίφους και να σταματήσει αυτούς που ετοιμάζονται να επικαλεστούν την φοβερή αυτή δύναμη, που θα φέρει την καταστροφή. Το παιχνίδι θα σας χαρίσει πολλές ώρες με εξερευνήσεις σε ένα gothic σκηνικό
Οι γρίφοι του βασίζονται σε αυθεντικά κείμενα της Ελληνικής Μυθολογίας και των αρχαίων Ελληνικών επιτευγμάτων.







Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: PC Game από Ελληνική εταιρία!!! Δείτε το...(Φωτό κ Βίντεο) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top