ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τουρκικές προκλήσεις: Ο Αττίλας φόρεσε ισλαμική μαντήλα,αλλά είναι πάντα εδώ


Στην Τουρκία πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.
Τουλάχιστον σ΄ ότι αφορά στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και τα μεγάλα αστικά κέντρα. Οι υπουργοί του Ερντογάν ,όπως ο πολυλογάς Μπαγίς φορούν ιταλικά κοστούμια, ραμμένα στο χέρι και παπούτσια επίσης χειροποίητα. Τα πολυτελή τζιπ στους δρόμους των μεγάλων πόλεων όλο και πληθαίνουν. Το μόνο που δεν αλλάζει στην όποια τουρκική ηγεσία είναι ένα: το σύνδρομο του Αττίλα!

Μια χώρα ταυτισμένη με αυτό το σύνδρομο. Το 1974 επί κεμαλιστών το έζησε η Κύπρος με την εισβολή. Τώρα επί ισλαμιστών απλά ο Αττίλας…φόρεσε μαντήλα, η οποία επίσης διαδίδεται όλο και πιο γρήγορα στην αχανή χώρα.

Οι αλαζονικές δηλώσεις Μπαγίς που δανείζει την Κύπρο τουρκικές λίρες και οι προκλητικές δηλώσεις Νταβούτογλου για το φυσικό αέριο της Κύπρου αποδεικνύουν ακόμη μια φορά την ξεδιάντροπη πολιτική που με κεμαλιστές και ισλαμιστές ακολουθεί η Τουρκία. Και την έχει περιγράψει ένας Έλληνας πρώην Αρχηγός Γενικού Επιτελείου με εύστοχο τρόπο :”Είμαστε 70 εκατομμύρια, είστε 10 θα κάνετε ότι λέμε”. Αυτή είναι η λογική της τουρκικής πολιτικής έναντι της Ελλάδας, όσα χαμόγελα και χειραψίες κι αν ανταλάσσονται μεταξύ πρωθυπουργών,όσες συνομιλίες κι επαφές κι αν γίνουν, όσα …χειροποίητα ευρωπαϊκά κοστουμάκια κι αν φορέσει ο κ.Μπαγίς. Όσο για τον …παρά του και τα δάνεια με τουρκικές λίρες; Ας κάνει λίγο οικονομία ,γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα του χρειαστούν.

Σ΄ ότι αφορά στην ουσία των προκλήσεων; Είναι δεδομένο ότι οι Τούρκοι δεν θα αφήσουν χαμένη την ευκαιρία που τους έχει δοθεί με τα αμερικανικά χάδια και τις ισραηλινές δηλώσεις μετανοιας. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν. Εδώ στην Αθήνα όμως δεν πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνούν ότι οι Τούρκοι υπήρξαν πάντοτε “σιγουρατζήδες”. Δεν τόλμησαν ποτέ τίποτα αν δεν είχαν εξασφαλίσει ότι το “γήπεδο” δεν ήταν ανοιχτό και το ματς στημένο! Αν δεν τους δοθεί λοιπόν αυτή η σιγουριά θα μείνουν στα υπερφίαλα και αλαζονικά λεκτικά τεχνάσματα.

Στο ΥΕΘΑ το ‘χουν καταλάβει. Ώρα να το καταλάβουν στο Μαξίμου και στο υπουργείο Οικονομικών. 

Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Τουρκικές προκλήσεις: Ο Αττίλας φόρεσε ισλαμική μαντήλα,αλλά είναι πάντα εδώ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top