ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Άδωνις μπαίνει,βγαίνει και επιστρέφει

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Άδωνις μπαίνει,βγαίνει και επιστρέφει


Μετά την "ηρωική έξοδο" του Άδωνι από το στούντιο, τα "τι λε ρε, είσαι με καλά σου, άντε ρε", τα "μπουμπούκος" και τα "mea culpa", όλα κύλησαν ...αρμονικά στο στούντιο του Antenna... 
Για ...χάρη του Πάνου Καμμένου, ο Άδωνις Γεωργιάδης  έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας στον Γιώργο Παπαδάκη. Οταν άκουσε ότι θα βγει στην εκπομπή ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ζητούσε να του απευθύνει ερωτήσεις. "Αφήστε με, γιατί όποτε με βλέπει στη Βουλή φεύγει τρέχοντας", έλεγε ο Άδωνις.
Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε, ο βουλευτής επέμενε λέγοντας στον κ. Παπαδάκη ότι "όποτε βγάζετε τον Καμμένο, τον χαϊδεύετε" και ο Γιώργος Παπαδάκης εξανέστη: "Καλώς τον μπουμπούκο...".
Αυτό ήταν. Ο Άδωνις Γεωργιάδης σηκώθηκε, ...αποκαλωδιώθηκε και αποχώρησε φωνάζοντας: "Τι λε ρε, είσαι με καλά σου, άντε ρε...".

Δείτε την αποχώρηση: 




Πως ξεκίνησε ο καβγάς: 



Δεν έφυγε, ωστόσο, ποτέ ο κ. Γεωργιάδης. Στα παρασκήνια ήταν. Κι όταν δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, οι συγγνώμες και τα mea culpa, επέστρεψε στο στούντιο.
Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για το "μπουμπούκος", ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ένα "mea culpa" για το ότι ο κ. Παπαδάκης εξέλαβε τις αιχμές του ως "κατεθυνόμενες ερωτήσεις προς τον κ. Καμμένο" και το θέμα λύθηκε.
Αφού,  βέβαια, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε: "Εμένα το μπουμπούκος δεν με ενοχλεί. Είμαι χοντρόπετσος. Το είπε δημόσια η Ευγενία σε μια στιγμή τηλεοπτικής ανωριμότητας και δεν θέλω να στεχοχωριέται".

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΒΙΝΤΕΟ - Ο Άδωνις μπαίνει,βγαίνει και επιστρέφει Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top