ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

"¨Ηθελαν να με δολοφονήσουν οι Τούρκοι", κατήγγειλε μέσα στην Βουλή, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός! ---0



Όλα τα πρωτοσέλιδα του βουλγαρικού τύπου στην Σόφια, έχουν αυτήν την συγκλονιστική είδηση, που φρονούμε πώς ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ...
απο την όποια παραίτηση της βουλγαρικής κυβερνήσεως, λόγω της κατακραυγής του κόσμου, για τις "τρελλές" αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος!
Εδώ, δεν είμαστε "και πολύ σίγουροι" άν τα "αντικειμενικά μας" ΜΜΕ, θα μας το "μαρτυρήσουν"... 

(Μήν λησμονείτε ποτέ! Η Ελλάς είναι διαχρονική(!) σύμμαχος της Τουρκίας και έτσι, δεν είναι ...σωστό να την "στεναχωρή"!)

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ παραιτήθηκε, κατηγορώντας τον αρχηγό του κόμματος της τουρκικής μειονότητος στη Βουλγαρία- 'DPS', για πλοκή του σε δολοφονία του, αναφέρει το γνωστό βουλγαρικό πρακτορείο 'Φόκους', επικαλούμενο όμως (και αυτό λέει πάρα πολλά!) δημοσίευμα της τουρκικής ‘Χουρριέτ’!
Ο Μπ.Μπορίσοφ από το βήμα της βουλγαρικής Βουλής, δηλαδή με το επισημότερο τρόπο, μετά την αποδοχή του Κοινοβουλίου της παραιτήσεώς του, είπε ότι ο ηγέτης του τουρκικού κόμματος – 'ДПС', είχε δώσει εντολή να τον δολοφονήσουν! Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε έγγραφο, που συνέταξε η υπηρεσία πληροφοριών εξωτερικού. «Υπηρεσία Πληροφοριών χώρας εταίρου, μας παρείχε έγγραφα, που δείχνουν ξεκάθαρα, ότι ετοίμαζαν να με δολοφονήσουν», είπε ο Μπορίσοφ στην σύντομη αλλά εξαιρετικώς φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία του...

Τώρα, ερωτούμε εμείς αφελώς, τί θα "ψελλίση" ο διπλανός κύριος Ταγίπ; 
Δεν ήξερε τάχα τίποτε;
Δεν του είπαν; 
Δεν το έμαθε;
Ήταν οι σχεδιασμοί για την δολοφονία του Βουλγάρου πρωθυπουργού, που ετοίμαζαν, τίποτε "ανεξάρτητες", "μεμονωμένες", "ακραίες", "μή ελεγχόμενες" κινήσεις και ενέργειες, τίποτε "φανατικών" Τούρκων, που θα δρούσαν - ΔΗΘΕΝ - μόνοι τους; 

Η Τουρκία! Ένα διαρκές αρρωστημένο, αιματοβαμμένο και προβληματικό 'παράσιτο' στην περιοχή, που ποτέ δεν θα γίνη ένας σύγχρονος και θετικός πόλος στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ένα άγριο αρπακτικό, που συντόμως και κατά ιστορική νομοτέλεια, θα έχη τραγικό τέλος!


Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: "¨Ηθελαν να με δολοφονήσουν οι Τούρκοι", κατήγγειλε μέσα στην Βουλή, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός! ---0 Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top