Υλικά
1 και 1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
300 ml γάλα
1/2 φλιτζάνι πουρές μήλου (ξύσμα από φρέσκα μήλα)
Εκτέλεση
1. Ανακατέψτε τη ζάχαρη και το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Κάντε μία τρύπα στο κέντρο και ρίξτε το αυγό και το γάλα –αφού πρώτα τα έχετε χτυπήσει ελαφρά μαζί.
2. Αρχίστε να ανακατεύετε με τα χέρια μέχρι να έχετε μια ομοιόμορφη ζύμη.
3. Προσθέστε τον πουρέ μήλου και ζυμώστε ξανά.
4. Ζεστάνετε ένα βουτυρωμένο μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίξτε από τον χυλό στο καυτό τηγάνι και τηγανίστε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν οι τηγανίτες σας.
5. Μεταφέρετε τις τηγανίτες σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε τες ζεστές με μέλι.
http://www.melissocosmos.com
http://skandalistis.blogspot.gr
0 Σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.
Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------