ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πόσα μηνύματα εστάλησαν από κινητά την Πρωτοχρονιά;


Την πρώτη ώρα του 2013, οι πελάτες, που ήταν ενεργοί στο δίκτυο της Cosmote, έστειλαν 9 εκατομμύρια SMS και πραγματοποίησαν 5 εκατομμύρια...
τηλεφωνήματα, προσδοκώντας κάτι αισιόδοξο για τη χρονιά, που μόλις ξεκίνησε. Αναλυτικότερα, την περίοδο των εορτών: Οι συνδρομητές της εταιρείας πραγματοποίησαν περισσότερες από 600 εκατ. κλήσεις, με τα λεπτά ομιλίας, που διεκπεραιώθηκαν από το δίκτυο της Cosmote, να ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο. Το κινητό ευρυζωνικό δίκτυο της Cosmote, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, διαχειρίστηκε όγκο δεδομένων, που ξεπέρασε τα 160 Terra Bytes, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη χρήση του mobile broadband, λόγω της συνεχούς επέκτασης των 3G και 4G δικτύων. Ειδικά, την Πρωτοχρονιά, η χρήση data ήταν αυξημένη φέτος κατά 16,5%. Συνολικά, τα SMS, που εστάλησαν, κατά την περίοδο των εορτών, διαμορφώθηκαν σε περίπου 215 εκατομμύρια, μειωμένα κατά μόλις 2%, σε σχέση με τις γιορτές πέρυσι, παρά την παρατηρούμενη αντικατάσταση των SMS από άλλες μορφές επικοινωνίας, μέσω διαδικτύου.


http://ksipnistere.blogspot.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Πόσα μηνύματα εστάλησαν από κινητά την Πρωτοχρονιά; Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top