ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Εκβιάζουν τις εταιρίες για να πάρουν τα στοιχεία των Ελλήνων! Παρακολουθούν συστηματικά χιλιάδες Έλληνες!!


Οι Ελληνικές Αρχές μια ανάσα πριν το 2013, πιέζουν πλέον καθημερινά τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες τηλεφωνίας και διαδικτυακής πρόσβασης, προκειμένου να παραλάβουν στοιχεία σχετικά με τις IP (Internet Protocol) διευθύνσεις ολοένα και περισσότερων ελλήνων χρηστών.

Σύμφωνα με το Briefing News...

οι αστυνομικές αρχές δεν ζητούν απλά τα στοιχεία αλλά τα απαιτούν, όχι μόνο για πολίτες που θεωρούν επικίνδυνους αλλά, για όλο και περισσότερους Έλληνες χρήστες!! 

Αν μάλιστα κάποιο στέλεχος εταιρείες αρνηθεί να δώσει τα στοιχεία μας, τότε θα έρθει αντιμέτωπος με τις ανάλογες... συνέπειες! 

Με λίγα λόγια ο "Μεγάλος Αδερφός" βρίσκεται στο γραφείο μας, στο σπίτι μας, στο κινητό μας χωρίς κανείς να μας δίνει εξηγήσεις για ποιο λόγο χρειάζεται τόση παρακολούθηση;

Το τι θεωρούν «ύποπτο» ή «επικίνδυνο» ωστόσο δεν το γνωρίζουμε! 

Για ποιο λόγο ζητούν να συλλέξουν τα στοιχεία περί διαδικτυακών ταυτοτήτων χιλιάδων Ελλήνων, ούτε αυτό μας το απαντάει κανείς!

Μέχρι πριν λίγο καιρό τα αιτήματα των αρχών προς τις εταιρείες αφορούσαν σε θέματα μόνο εθνικής σημασίας με την ΕΥΠ κυρίως να είναι αυτή που τα υπέβαλλε.

Τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει ξαφνικά και χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις. 

Σύμφωνα με δήλωση υψηλόβαθμου στελέχους εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνίας μιλά για «μια πραγματική εκτροπή που δεν έχει προηγούμενο, καθώς τα αιτήματα έρχονται στις εταιρείες με καταιγιστικό ρυθμό και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου έρχονται αντιμέτωποι με το τέρας της λογοκρισίας και έναν τρομακτικό έλεγχο, άλλων εποχών»!

Έχει πλέον καταπατηθεί κάθε έννοια περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ ο κάθε Έλληνας θα μπορούσε να θεωρηθεί «ύποπτος» και να γίνει εύκολα στόχος παρακολούθησης. (στην καλύτερη περίπτωση)

Ακόμα και σε περιπτώσεις που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας,μπορούν πλέον να υπάρχουν κυρώσεις!! 

Αξίζει μόνο να θυμίσουμε ότι έχει ήδη προηγηθεί σύλληψη νεαρού για ανάρτηση στο Facebook καθώς όμως και μια προσαγωγή στελέχους εταιρείας που αρνήθηκε να παραδώσει IP διευθύνσεις ηλεκτρονικών χρηστών επικαλούμενος τον σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ακόμα επιμένουμε να λάβουμε μια επίσημη απάντηση από τις αρχές: Για ποιο λόγο και με ποια κριτήρια μας παρακολουθούν, καταπατώντας κάθε έννοια της Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων μας;

http://24gr.blogspot.com/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Εκβιάζουν τις εταιρίες για να πάρουν τα στοιχεία των Ελλήνων! Παρακολουθούν συστηματικά χιλιάδες Έλληνες!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top