ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ανοικτό το ενδεχόμενο διαγραφής του χρέους από τη Μέρκελ



Λίγες ώρες πριν τη δημοσιοποίηση από την Ελλάδα των όρων επαναγοράς του χρέους, η Άνγκελα Μέρκελ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποδεχτεί τελικά η Γερμανία νέο “κούρεμα”. 
Συγκεκριμένα, η καγκελάριος 
, η οποία μέχρι τώρα απέκλειε νέο «κούρεμα» με το επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο συνιστά παραβίαση των συμφωνιών της Ε.Ε., δήλωσε χθες στην εφημερίδα Bild ότι οι ηγέτες της Ευρώπης θα πρέπει να επαναθεωρήσουν το σενάριο «κουρέματος» μόλις σημειωθεί πρωτογενές πλεόνασμα:
«Εάν και εφόσον η Ελλάδα καταφέρει κάποια στιγμή να στηριχθεί στα δικά της έσοδα, δίχως να χρειάζεται να δανείζεται, τότε θα πρέπει να επανεξετάσουμε την κατάσταση και να καταλήξουμε σε νέα εκτίμηση», κάτι που, αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με το σχέδιο, δεν πρόκειται να συμβεί πριν το 2014 ή 2015.
Το ενδεχόμενο, το οποίο αφήνει ανοικτό η Μέρκελ, μιας τελικής «συγχώρεσης» του ελληνικού δημόσιου χρέους, σηματοδοτεί σύμφωνα με πολλούς οικονομικούς αναλυτές, το τέλος της «άρνησης» από την πλευρά της Γερμανίας να δεχτούν αυτό που εδώ και καιρό θεωρείται ευρέως ως αναπόφευκτο.


http://skandalistis.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ανοικτό το ενδεχόμενο διαγραφής του χρέους από τη Μέρκελ Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top