ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Χόγιερ: Θα χρειαστούν 20χρόνια για να ανακάμψετε


Την άποψη ότι θα χρειαστούν δεκαετίες προκειμένου να ανακάμψει η Ελλάδα από την χρηματοοικονομική κρίση, εξέφρασε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόγιερ...

«Η διαδικασία της ανάκαμψης θα πάρει μία με δύο δεκαετίες», αναφέρει ο Βέρνερ Χόγιερ συνέντευξη που θα δημοσιευτεί αύριο Πέμπτη, στην "Berliner Zeitung".
Ο Χόγιερ, ο οποίος διετέλεσε μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου, με το κόμμα των Ελευθέρων Δημοκρατών και διηύθυνε την ΕΤΕΠ, επί ένα έτος, επικρίνει τους Ευρωπαίους πολιτικούς για «έλλειψη θάρρους, κατά το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο», τονίζοντας ότι «απέτυχαν να οδηγήσουν την Ευρώπη μπροστά, μέσω της πολιτικής».
«Έχουμε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι μας εξασφάλισε χρόνο με το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, στη δευτερογενή αγορά, το οποίο οι πολιτικοί πρέπει τώρα να χρησιμοποιήσουν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χόγιερ.


Read more: http://proinimatia.blogspot.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Χόγιερ: Θα χρειαστούν 20χρόνια για να ανακάμψετε Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top