ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Μιχαλολιάκος στον Μπογδάνο του ΣΚΑΪ. Απίστευτος διάλογος (video)


Το χθεσινό talk show "Ευθέως" ανάμεσα στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο
και το δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Μπογδανο εξελίχθηκε σε μία μεγάλη τηλεοπτική κόντρα.
Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και καλεσμένος του, ο Νίκος Μιχαλολιάκο.
Ο βουλευτής ήταν και ο μοναδικός προσκεκλημένος και από την εκπομπή δεν έλειψαν οι "κορώνες".

Όταν έγινε η ερώτηση στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής για το φασιστικό χαιρετισμό που έκανε κατά τη διάρκεια του «φεστιβάλ» της νεολαίας της Χρυσής Αυγής, απάντησε: «Για τις 2.000 αυτοκτονίες του μνημονίου δε φταίει η Χρυσή Αυγή. Δεν χαιρετάμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ο φασιστικός χαιρετισμός δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός της Χρυσής Αυγής. Αν δείτε τα πλάνα θα δείτε ότι ελάχιστοι χαιρέτισαν μ’ αυτό τον τρόπο. Εγώ δε στη διάρκεια της ομιλίας μου είπα ότι μας κατηγορούν ότι χαιρετούμε έτσι, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα χέρια είναι καθαρά, είναι έντιμα, δε στάζουν το αίμα αυτών που αυτοκτόνησαν».

Σε ό,τι αφορά την αναφορά του κ. Μπογδάνου στις ομοιόμορφες στολές της Χρυσής Αυγής, στις οποίες είναι γραμμένα τους συνθήματα όπως τα ακόλουθα: «Να ξεβρωμίσει ο τόπος», «να πάρουμε τους δρόμους» κ.ο.κ., ο επικεφαλής του κόμματος αποκρίθηκε: «Όπου βλέπεις να φοράνε ομοιόμορφες φανέλες δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι τάγματα εφόδου; Γιατί δεν απαντάς ρε χριστιανέ του Θεού; Άσε τη σάλτσα, ωχ! Παρακάτω θα πηγαίνεις γιατί δεν μπορείς να σταθείς πουθενά!»....

Διευκρινίζοντας πως η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι ο λαϊκός εθνικισμός, ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε, «Δεν ασπάζομαι τον Ναζισμό. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές», τονίζοντας ότι το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, του Ιωάννη Μεταξά, συγκροτεί το αξιακο υπόβαθρό του.

«Σας πληροφορώ ότι και ο Μανόλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης έτσι χαιρετούσαν ως νέοι στην ΕΟΝ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος, κάνοντας μία ακόμη αναφορά στη «Μεταξική» περίοδο.





Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Μιχαλολιάκος στον Μπογδάνο του ΣΚΑΪ. Απίστευτος διάλογος (video) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top