ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Τα έσπασαν οι διαδηλωτές στην Ομόνοια...photos


Τζαμαρίες καταστημάτων και αυτοκίνητα ανυποψίαστων πολιτών πλήρωσαν και πάλι την οργή των διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποίησαν επιχείρηση πριν από λίγη ώρα ώστε να διαλύσουν το πλήθος των μουσουλμάνων που είχε συγκεντρωθεί στην Ομόνοια.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και οι μουσουλμάνοι απάντησαν πετώντας καρέκλες από παρακείμενα καταστήματα και σπάζοντας αυτοκίνητα και τζαμαρίες.

Η Αστυνομία προχώρησε σε τριάντα προσαγωγές. 










Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org/
loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 Σχόλια:

  1. Ένα φλογοβόλο ρε παιδιά ...χάθηκε ένα φλογοβόλο ;


    Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει το ειδικό όχημα Αίας της αστυνομίας αντί για νερό να το γεμίζουν με βενζίνη !

    Μα είναι δυνατόν ; Αφήσανε τα γυφτομεμέτια , τους αντίχριστους στη κυριολεξία να κάψουν και να σπάσουν περιουσίες Ελλήνων στο κέντρο της πρωτευούσης ; Κύριοι της ΕΛ.ΑΣ. ,ματώσαμε πολλά χρόνια για να τους ξεφορτωθούμε από τα Ελληνικά εδάφη , οι άνθρωποι αυτοί δεν διαδηλώνουν , δεν ξέρουν να διαδηλώνουν ...Το μόνο που ξέρουν είναι να αφιονίζονται και να βγάζουν αλαλαγμούς για τον θεό τους καταστρέφοντας και ασελγόντας σε οτιδήποτε βρουν στο διάβα τους ...Γι αυτό και πρέπει να τους αντιμετωπίσετε όπως ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ! Υγρό Πυρ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Τα έσπασαν οι διαδηλωτές στην Ομόνοια...photos Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top