ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Άρση ασυλίας για τη Μπακογιάννη – «Όχι» στον Παπαδημούλη για την υπόθεση Αλεξανδράτου


Με 236 ψήφους υπέρ έναντι 5 κατά, 3 παρών και 1 άκυρο, η Ολομέλεια της Βουλής, μετά από μυστική ονομαστική ψηφοφορία, αποφάσισε την άρση της βουλευτική ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη, για την υπόθεση της μη δήλωσης στο πόθεν έσχες του ποσού ενός εκατ. δολαρίων του συζύγου της Ισίδωρου Κούβελου.

Το ποσό αυτό προήλθε από ρευστοποίηση μετοχώνστο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και κατατέθηκε σελογαριασμό στο Λονδίνο.

«Αυτή η υπόθεση αυτή μου έχει κοστίσει πολιτικά και προσωπικά. Να ψηφίσετε υπέρ της άρσης της ασυλίας μου για να ξεκαθαρίσει πλήρως και να μη μείνει καμία σκιά που να μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γνωστοί άσπονδοι φίλοι μου.» είπε η κ. Μπακογιάννη.

Την άρση της βουλευτικής του ασυλίας ζήτησε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης από το ΣΥΡΙΖΑ, την οποία όμως δεν ήραν οι βουλευτές, καθώς μόνον 17 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας.

Η υπόθεση του κ. Παπαδημούλη αφορούσε στη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του η Τζούλια Αλεξανδράτου, επειδή ο βουλευτής την είχε κατηγορήσει για φοροδιαφυγή.

«Δεν έχω να πάρω ούτε λέξη πίσω από όσα είπα και είμαι έτοιμος να επαναλάβω τα ίδια και ενώπιον της δικαιοσύνης» είπε κατά την τοποθέτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή
Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Άρση ασυλίας για τη Μπακογιάννη – «Όχι» στον Παπαδημούλη για την υπόθεση Αλεξανδράτου Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top