ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Απέναντι στον κακό της δαίμονα η Μεγάλη Κυρία

Καλημέρα σας. Μετά την πανδαισία ποδοσφαίρου που παρακολουθήσαμε μέσα στην εβδομάδα στο Champions League και Europa League, η Serie A επιστρέφει σήμερα με δύο παιχνίδια για την τέταρτη αγωνιστική. Η Γιουβέντους υποδέχεται τον κακό την δαίμονα τα τελευταία χρόνια ομάδα της Κίεβο, ενώ η Φιορεντίνα καλείται να δείξει την έως τώρα πρόοδο της απέναντι στην Πάρμα, σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Δύσκολο το πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής, ίσως είναι το πιο δύσκολο έως τώρα, με φαβορί πετσοκομμένα που παίζουν σε δύσκολες έδρες έχοντας κακή παράδοση όπως η Ρόμα και η Νάπολι, αλλά και φαβορί στυλ Μπολόνια και Αταλάντα στο 1,55 και 1,70 αντίστοιχα. Επίσης πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τις ομάδες που έπαιξαν μεσοβδόμαδα, ενώ πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι Τρίτη και Τετάρτη ακολουθεί πλήρης εμβόλιμη αγωνιστική.

parma-fiorentina259. ΠΑΡΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Σάββατο 22/09/12 (19:00)- Ennio Tardini
Προϊστορία: Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες έχουν οι δύο ομάδες στο Tardini, τελευταία νίκη της Πάρμα τον Απρίλιο του 2007 με σκορ 2-0. Η Φιορεντίνα νίκησε εδώ τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2008 με σκορ 1-2.
Πέρυσι: ΠΑΡΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2-2
ΠΑΡΜΑ: Με τους Amauri και Biabiany απόντες, ο Σωτήρης Νίνης ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι, με την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με γκολ του Cavani από το σημείο του πέναλτι. Ήταν επικίνδυνη μπροστά, ειδικά στις στημένες φάσεις, βρέθηκε όμως με δύο τέρματα πίσω στο σκορ στο 38ο λεπτό. Ανέδρασε όμως άμεσα, αρχικά μειώνοντας στο σκορ με κεφαλιά του Parolo στο 44ο λεπτό, ενώ παρολίγο να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δεν τα κατάφερε εξίσου καλά στην επανάληψη και δέχτηκε και τρίτο γκολ από τον Insigne στο 77ο λεπτό. 'Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και παρόλο που η Νάπολι προηγήθηκε με δύο γκολ επιστρέψαμε στο παιχνίδι, μας έλειψε όμως η πίστη στην ανατροπή'', δήλωσε ο τεχνικός της Roberto Donadoni. Σήμερα δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Santacroce, Biabyani και Amauri.
Πιθανή ενδεκάδα: Mirante; Zaccardo, Paletta, Lucarelli; Rosi, Parolo, Valdes, Galloppa, Gobbi; Ninis, Belfodil
 
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Σε ένα έντονα συναισθηματικό παιχνίδι για τον τεχνικό Vincenzo Montella που αντιμετώπιζε την πρώην ομάδα του, η Φιορεντίνα κέρδισε με 2-0 την Κατάνια την προηγούμενη αγωνιστική έχοντας πολύ καλή εμφάνιση. ''Η εμφάνιση ήταν καταπληκτική και οι οπαδοί μας έχουν δίκιο να ονειρεύονται αλλά εμείς πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι'', δήλωσε ο ίδιος. Τα γκολ της ομάδας του πέτυχαν ο πολύ φορμαρισμένος αυτήν την περίοδο Jovetic στο 44ο λεπτό και ο Luca Toni στην επιστροφή του στην πρώην ομάδα του, στο 65ο λεπτό. Απόντες για σήμερα οι τραυματιες Aquilani, El Hamdaui και Della Rocca. 
Πιθανή ενδεκάδα: Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Tomovic; Cassani, Romulo, Pizarro, Borja Valero, Llama; Jovetic, Ljajic
Πρόβλεψη: Παρόλη την ήττα της την προηγούμενη εβδομάδα, η Πάρμα το πάλεψε απέναντι στην Νάπολι και θα αποδειχτεί δύσκολος αντίπαλος για την Φιορεντίνα η οποία έχει μπροστά της παιχνίδι φωτιά απέναντι στην Γιουβέντους, ομάδα πολύ μισητή στους φιλάθλους της. Βέβαια άλλο η άμυνα της Νάπολι και άλλο της Φιορεντίνα, άλλο το σύστημα της Νάπολι που περίμενε την Πάρμα στο μισό γήπεδο και της έβαλε τρία γκολ σε αντεπιθέσεις και διαφορετικό της Φιορεντίνα. Συγκεκριμένα η ομάδα του Montella κρατάει πολύ την μπάλα στα πόδια της, παίζει με υπομονή και δεν αφήνει εύκολα διαδρόμους πίσω. Η Κατάνια της έκανε φάσεις γιατί έχει γρήγορους παίχτες μπροστά, στην Πάρμα ποιος θα τρέξει στην αντεπίθεση τώρα που λείπει ο Biabiany, ο Νίνης ή ο Belfodil; Με αυτή την λογική και δεδομένου ότι η Πάρμα έχει δύσκολο ταξίδι στην Γένοβα απέναντι στην Τζένοα, πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ κλειστό και το Under έχει τον πρώτο λόγο, ίσως αξίζει ένα ρίσκο στο διπλό που φτάνει στο 2,55 στον ΟΠΑΠ. Σε πτώση το διπλό της Φιορεντίνα που έχει φτάσει στο 2,80 στο διαδίκτυο.  

juventus-chievo289. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΚΙΕΒΟ
Σάββατο 22/09/12 (21:45)- Juventus Stadium
Προϊστορία: Σε κακό δαίμονα της Γιουβέντους έχει εξελιχτεί η Κίεβο, καθώς δεν την έχει νικήσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας. Στο Τορίνο αναδείχτηκαν ισόπαλες τα τελευταία δύο χρόνια, τελευταία νίκη της Γιουβέντους τον Αύγουστο του 2009 με σκορ 1-0. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρόλο που η Μεγάλη Κυρία μετράει 6 νίκες και τρεις ισοπαλίες σαν γηπεδούχος απέναντι στην Κίεβο, οι πέντε από τις έξι έχουν έρθει με ένα γκολ διαφορά.
Πέρυσι: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΚΙΕΒΟ 1-1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Νίκη με ανατροπή για την Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην Τζένοα με σκορ 1-3. Στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της, παρουσιάστηκε αγνώριστη και έχανε 1-0 με γκολ του Immobile και ενώ η Τζένοα είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Carrera έβαλε μέσα τους Vucinic και Asamoah και αυτοί έβαλαν από ένα γκολ στο 77ο και 84ο λεπτό αντίστοιχα και γύρισαν το παιχνίδι. Καθοριστική στιγμή για την εξέλιξη του παιχνιδιού η φάση του 61ου λεπτού, με τον Buffon να αποκρούει εξ' επαφής σουτ στην μικρή περιοχή από τον Bertolacci και την Γιουβέντους να ισοφαρίζει στην αντεπίθεση. ''Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως αυξήσαμε τον ρυθμό μας, ανοίξαμε το παιχνίδι μας στα άκρα και φτάσαμε στην νίκη'' δήλωσε ο Carrera που σήμερα αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους παίχτες πριν από το δύσκολο παιχνίδι στην Τοσκάνη απέναντι στην Φιορεντίνα την Τρίτη. Την Τετάρτη σε αγώνα για το Champions League έδειξε και πάλι τον χαρακτήρα της, καθώς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 απέναντι στην Τσέλσι, ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο έλειψε να πάρει την πρώτη νίκη στην Αγγλία μετά από 16 χρόνια. Xωρίς σημαντικά προβλήματα η ομάδα. 
Πιθανή ενδεκάδα: Buffon; Lucio, Barzagli, Chiellini; Isla, Marchisio, Pirlo, Giaccherini, Asamoah; Vucinic, Quagliarella
 
ΚΙΕΒΟ: Η δήλωση του τεχνικού της ομάδας Mimo Di Carlo, ''Είχαν πιο μεγάλη ποιότητα από εμάς και ήταν περισσότερο κυνικοί στις φάσεις που δημιούργησαν'', τα λέει όλα για την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής όπου η Κίεβο ηττήθηκε δίκαια με σκορ 1-3 μέσα στο Bentegodi από την Λάτσιο. Βρέθηκε μόλις στο 5ο λεπτό πίσω στο σκορ από γκολ του Hernanes, το πρώτο που δέχτηκε η ομάδα στο γήπεδο της μετά από 500 λεπτά και παρόλο που είχε δοκάρι και μία καταπληκτική ευκαιρία με τον Di Michele για την ισοφάριση δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 38ο λεπτό από τον Klose. H ομάδα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-3 στο 83ο λεπτό με τον αρχηγό της Sergio Pellissier. Σήμερα θα απουσιάσουν και πάλι οι τραυματίες Paloschi, Drame, Luciano και Squizzi.
Πιθανή ενδεκάδα: Sorrentino; Sardo, Dainelli, Cesar, Jokic; Vacek, L. Rigoni, Hetemaj; Cruzado; Thereau, Pellissier
Πρόβλεψη: Η Γιουβέντους αναμένεται να κάνει ένα σχετικό rotation στην ενδεκάδα της, πράγμα που παραλίγο να της στοιχίσει απέναντι στην Τζένοα. Ακόμη και έτσι όμως, έχει περισσότερη ποιότητα από την ομάδα του Di Carlo. No-Bet για τα δικά μου γούστα.
Kαλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε, το Στοίχημα θέλει και προσωπική μελέτη!

Πηγή άρθρου: www.neverbetalone.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Απέναντι στον κακό της δαίμονα η Μεγάλη Κυρία Description: Rating: 5 Reviewed By: neverbetalone.gr
Scroll to Top