ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Το DNA 'μαρτύρησε' τον εκτελεστή της Πάρου


Ο 30χρονος δολοφόνος του Δ. Μίχα είναι γνώριμος της αντιτρομοκρατικής.

Ο φερόμενος ως εκτελεστής της Πάρου είναι ένας 30χρονος άντρας ο οποίος προσήχθη σήμερα το μεσημέρι από την αντιτρομοκταική υπηρεσία στην περιοχή Μοναστηράκι στο κέντρο της Αθήνας.




Ο 30χρονος δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος και κραταέι το στόμα του κλειστό. Αρνούνταν να δώσει δείγμα DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα. Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία φαίνεται πως είναι ικανά προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το δείγμα από το γενετικό υλικό του 30χρονου άνδρα, μετά από εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ταυτοποιήθηκε με αυτό που βρέθηκε στα αντικείμενα από το σημείο της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου. Συνεπώς, η αστυνομία είναι πλέον σίγουρη πως στα χέρια της εχει τον εκτελεστή της Πάρου και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και κοντά στα ίχνη και των υπόλοιπων δραστών.

Ο 30χρονος που συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία της Πάρου και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 53χρονο οδηγό ταξί είναι γνώριμος της αντιτρομοκρατικής, κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σύφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η συμμετοχή του σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ο 30χρονος άνδρας είχε πρασαχθεί ξανά ως ύποπτος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς όταν εντοπίστηκε η περιβόητη γιάφκα στο Αγρίνιο. Ωστόσο τότε δεν είχαν βρεθεί επαρκή στοιχεία που να μαρτυρούν την ενοχή του κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

http://www.to-periptero.com/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Το DNA 'μαρτύρησε' τον εκτελεστή της Πάρου Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top