ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ: Zητούν τον επαναπατρισμό τους... Περίπου 4.000 Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα και << κήρυξαν >> τον πόλεμο στην Ελλάδα



Τέσσερις χιλιάδες Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στο τελωνείο Μαυροματίου Σαγιάδας Θεσπρωτίας, από την αλβανική πλευρά και κήρυξαν τον... πόλεμο στην Ελλάδα.


Μίλησαν για επαναπατρισμό και επιστροφή των περιουσιών τους, ενώ δεν δίστασαν, για ακόμη μια φορά, να κάνουν λόγο για "γενοκτονία".


Ο πρόεδρος του κόμματος των Τσάμηδων PDIU Shpetim Idrizi, επανέλαβε το αίτημα για έκδοση ψηφίσματος από την αλβανική βουλή υπέρ των Τσάμηδων και ζήτησε να ενταχθεί το «ζήτημα» τους στην ατζέντα της κυβέρνησης της χώρας τους.


Μάλιστα, κατηγόρησε την Ελλάδα για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αφού δεν επιτρέπει στους Τσάμηδες να επισκεφτούν την Ελλάδα. Νωρίτερα είχε προηγηθεί εκδήλωση στο "Μνημείο Γενοκτονίας", όπως το ονομάζουν, στην Τζάρα Αγίων Σαράντα.


Εκεί φύτεψαν και μια ελιά, που συμβολίζει την έναρξη των εργασιών για τη δημιουργία μεγάλου μνημείου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ελληνική πλευρά είχε λάβει τυπικά μέτρα ασφαλείας.


Συγκεκριμένα είχε κλείσει, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τις πόρτες στο τελωνείο Μαυροματίου, ενώ στο σημείο υπήρχαν άνδρες των ΜΑΤ και αστυνομικοί με πολιτικά που παρακολουθούσαν τις κινήσεις. 



makeleio.gr - ellinonpaligenesia.blogspot.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ: Zητούν τον επαναπατρισμό τους... Περίπου 4.000 Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα και << κήρυξαν >> τον πόλεμο στην Ελλάδα Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top