ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Είδηση Βόμβα… Αυτοκτονία μεγάλου επιχειρηματία στην Σπάρτη..Κρεμάστηκε μέσα στο εργοστάσιο (Νεότερη ενημέρωση)

Οι φήμες δυστυχώς δεν αποδείχτηκαν απλές φήμες και είναι γεγονός. Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας-εργοστασιάρχης Λεωνίδας Κ.(Θα σας δώσουμε αργότερα τα πλήρη στοιχεία του όταν φύγει η αστυνομία από το σημείο και δοθεί επίσημη ανακοίνωση)βρέθηκε στις 13:50 από τον ίδιο του τον γιό κρεμασμένος από τον γερανό του εργοστασίου του, στο δρόμο Σπάρτης Γυθείου. Ένας από τους πιο επιφανείς επιχειρηματίες της Λακωνίας αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου χωρίς ποτέ να έχει ακουστεί κάτι για τον ίδιο.

Οι λόγοι όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες είναι οικονομικοί και εξετάζεται και το ενδεχόμενο να έχει αφήσει και σημείωμα. Τον έφαγε το παράπονο γιατί είχε πολλά προβλήματα με τις επιχειρήσεις που του χρωστούσαν τεράστια ποσά και μάλλον πήγαινε για κανόνι.

Λεπτομέρειες αργότερα.

Πρώτη ενημέρωση

Η είδηση έχει πέσει σαν βόμβα στην μικρή κοινωνία της Σπάρτης. «Βαρύ» όνομα της περιοχής με τεράστια επαγγελματική δραστηριότητα βρέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης κρεμασμένος.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και η είδηση μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση μέχρι αυτή την στιγμή. Λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση.
report24.gr.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Είδηση Βόμβα… Αυτοκτονία μεγάλου επιχειρηματία στην Σπάρτη..Κρεμάστηκε μέσα στο εργοστάσιο (Νεότερη ενημέρωση) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top