ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Γέρων Ιωσήφ:Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους!



Είμαστε στην τελική ευθεία για την έκρηξη πολέμου. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, είναι τουλάχιστον αφελής.
Καμία διάθεση τρομοκράτησης του κόσμου δεν υπάρχει εκ μέρους μου.
Αντιθέτως, σκοπός μου είναι η ενημέρωση, η αφύπνιση, η προετοιμασία... 
Το αν οι Προφητείες των Αγίων Γερόντων της Ορθοδοξίας μας, συμπίπτουν απολύτως με τις δυσμενείς παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις, θα πρέπει να μας κάνει να δούμε αυτά που έρχονται και όχι να τις θεωρήσουμε ως αφελείς κραυγές... γραφικών...
Ο Κοσμάς ο Αιτωλός, ο γέροντας Παϊσιος, ο Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός και πολλοί Άγιοι Γέροντες, έχουν προφητεύσει τα γεγονότα.
Πολύ πριν από αυτούς, τα είχε προείδει και γράψει ο Όμηρος στα Έπη του.
Οι μέρες, πλησιάζουν και ένα τυχαίο γεγονός, θα σημάνει την έκρηξη του πολέμου.
 Ένα είναι βέβαιο...
Ότι μετά από τον  Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία, όσοι ζήσουν να ... ξαναγίνουν Άνθρωποι... μέσα από τον απέραντο πόνο που θα σηματοδοτήσει ο πόλεμος αυτός...
Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, θα επιζήσει... βαθιά τραυματισμένη, αλλά, αυτή η ευλογημένη από τον Θεό χώρα, θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της!

Πόπη Σουφλή



Ο Μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, προλέγει τα επερχόμενα γεγονότα με ανατριχιαστική ακρίβεια: Συγκεκριμένα, αναφέρεται στους Εβραίους που με τη συμπεριφορά τους θα "ερεθίσουν" τους Τούρκους, με αποτέλεσμα εκείνοι να επιτεθούν ..
σ'εκείνους και στην Ελλάδα!

Η χώρα μας, όπως τονίζει ο διορατικός μοναχός, θα δεχθεί τουρκική επίθεση γιατί δεν θα έχει Κυβέρνηση! Αμέσως μετά, θα επέμβουν οι Ρώσοι, προκειμένου να έχουν τον έλεγχο των Στενών. Θα ακολουθήσει μεγάλη σφαγή στην οποία θα έχει ενεργό ρόλο και το Βατικανό, που θα εξαφανιστεί κατόπιν από τον χάρτη.

Σε όσους ακούγονται περίεργα τα όσα λέει ο Γέροντας, κάνουμε την εξής ερώτηση: Θα φανταζόταν κανείς μέχρ ι πρόσφατα, πως οι άλλοτε στενότατοι σύμμαχοι Τουρκία και Ισραήλ θα βρίσκονταν σε (σχεδόν) εμπόλεμη κατάσταση; Προφανώς όχι!

Κι όμως, ο π. Ιωσήφ τα προέβλεψε χρόνια πριν!

Την ευχή του να έχουμε.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

http://attikanea.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Γέρων Ιωσήφ:Οι Εβραίοι θα προκαλέσουν τους Τούρκους! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top