ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Βυθίζεται το ευρώ έναντι του δολαρίου



Έσπασε το φράγμα του 1,22 ευρώ ανά δολάριο αφού η αδυναμία στις οικονομίες της ευρωζώνης καθώς και η μη εξεύρεση βιώσιμης λύσης για την κρίση χρέους των χωρών του νότου κάνει τους επενδυτές να ξεφορτώνονται τα ευρώ και να στρέφονται στα ασφαλή καταφύγια του δολαρίου, ελβετικού φράγκου και Στερλίνας.

Η ισοτιμία ευρώ δολαρίου με το ευρώ έφθασε μέχρι και το 1,2180 κάτι που σημαίνει ότι διαπραγματεύεται στα χαμηλά δυο ετών.

Αναλυτές εκτιμούν ότι το το επενδυτικό κλίμα επιδεινώθηκε περαιτέρω μετά και τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της Fed, στα οποία δεν διαφαίνεται πρόθεση λήψης περαιτέρω μέτρων χαλάρωσης της νομισματικής πολιτικής.

«Η αποστροφή προς τον κίνδυνο επιστρέφει στην αγορά. Επικρατεί απογοήτευση μετά την απόφαση της Τράπεζας της Ιαπωνίας να διατηρήσει αμετάβλητη την πολιτική της και την απουσία ενδείξεων από τη Fed για περαιτέρω ποσοτική χαλάρωση εντός του Αυγούστου», σχολίαζε νωρίτερα στο Reuters ο Λι Χάρντμαν.
http://www.protothema.gr
http://pikri-sokolata.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Βυθίζεται το ευρώ έναντι του δολαρίου Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top