ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τουρκική προπαγάνδα με φόντο τον ακήρυκτο πόλεμο στο Αιγαίο



Aλλαγή πλεύσης στην επικοινωνιακή διαχείριση των προκλήσεων και διεκδικήσεων της στο Αιγαίο επιχειρεί η Τουρκία μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας Cumhuriyet, με αφορμή την πτήση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχ. Κωσταράκου με Mirage 2000-5 της 331 Μοίρας στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η πτήση του Έλληνα Αρχηγού όχι μόνο δεν παρεμποδίστηκε αλλά αντιθέτως τα τουρκικά μαχητικά άσκησαν καθήκοντα συνοδείας στα ελληνικά αεροσκάφη που πετούσαν πάνω από το Καστελόριζο, κατά τρόπο που δεν οδήγησε σε ένταση! Ως γνωστόν, η Άγκυρα επιχειρούσε μέχρι πρότινως να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, ισχυριζόμενη ψευδώς ότι ελληνικά αεροσκάφη παραβιάζουν συστηματικά τον τουρκικό εναέριο χώρο, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει την Ελλάδα ως υπεύθυνη για τη δημιουργία κλίματος έντασης στο Αιγαίο. Πιθανόν όχι άσχετο με την κατάρριψη του τουρκικού RF-4E από τη Συρία, το δημοσίευμα προσπαθεί να αντιστρέψει την εικόνα των συνεχών τουρκικών παραβιάσεων και ελληνικών αναχαιτίσεων στο Αιγαίο και να καταδείξει ότι η όλη στρατιωτική δραστηριότητα εξελίσσεται υπό τη στενή παρακολούθηση των ΗΠΑ.

strategyreports

http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Τουρκική προπαγάνδα με φόντο τον ακήρυκτο πόλεμο στο Αιγαίο Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top