ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Με αντιδράσεις η επίσκεψη Μπαχτσελί στην Ξάνθη




Κάτω από σοβαρές αντιδράσεις πραγματοποιήθηκε η ολιγόωρη επίσκεψη του Τούρκου Εθνικιστική ηγέτη του κόμματος MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Θράκη και στα Βαλκάνια.
Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων έφτασε στην Ξάνθη λίγο μετά τις 4 και συνέφαγε με στελέχη της μειονότητας στο εστιατόριο Ξανθίππη... Ακολούθως έγινε δεκτός από τον Ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ στην έδρα του, στην οδό Στογιαννίδου, πίσω από το ρολόι.

Την ίδια ώρα 30-40 συγκεντρωμένοι από διάφορoυς χώρους,  στην κεντρική πλατεία, φώναζαν συνθήματα εναντίον της Τουρκίας και του Τούρκου ηγέτη ενώ κατά διαστήματα έψαλαν τον εθνικό ύμνο. Κρατούσαν πανώ και σημαίες και ελάχιστοι μόνο είχαν άγριες διαθέσεις που περιορίστηκαν σε λεκτικές επιθέσεις προς τα στελέχη της μειονότητας που ήταν στο σημείο.Διαμαρτυρήθηκαν, επίσης για το γεγονός ότι επιτράπηκε η επίσκεψη του Τούρκου Πολιτικού στη Θράκη ενώ στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κάτω των 25 ετών.

Η Αστυνομία είχε  λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και χειρίστηκε  με ευκολία τους διαδηλωτές. Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί μετά τον Ψευδομουφτή, κατευθύνθηκε στην λεγόμενη "Τουρκική Ένωση Ξάνθης", ενώ οι διαδηλωτές βρέθηκαν στο σημείο της συμβολής των οδών Τσαλδάρη και Καραολή, όπου τους απαγορεύτηκε η είσοδος, με αποτέλεσμα να κάνουν πορεία μέχρι την Πλατεία Μπαλτατζή, πριν διαλυθούν.

Πολλά επώνυμα στελέχη της μειονότητας στην ΤΕΞ
Στην ΤΕΞ παρέμεινε για περίπου μισή ώρα όπου μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα και κατόπιν αναχώρησε για τα μουσουλμανικά κοιμητήρια, πριν κατευθυνθεί στην Κομοτηνή. Εκτός του Προέδρου της Ένωσης Αχμέτ Καρά, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι πρώην βουλευτές Φαίκογλου Αχμέτ και Μάντατζη Τσετίν, οι πολιτευτές, της ΝΔ, Αδνάν Πετσενίκ και του ΠΑΣΟΚ, Μπαράν Μπουρχάν, ο Δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τζουκάλ, ο επικεφαλής του κόμματος DEB στην Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου και άλλα στελέχη.

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Με αντιδράσεις η επίσκεψη Μπαχτσελί στην Ξάνθη Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top