ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«Έσβησε» ο Αλκέτας Παναγούλιας (19 Jun 2012) «Κλειδώνει» η συμφωνία για τρικομματική κυβέρνηση





Με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ξεκινούν σήμερα νέο γύρο διαβουλεύσεων, με στόχο να η καμφθούν τα εμπόδια και να σχηματιστεί ακόμη και σήμερα νέα κυβέρνηση.

Στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Ευ. Βενιζέλου με τον κ. Φώτη Κουβέλη και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς θα συναντηθεί εκ νέου με τον Αντώνη Σαμαρά.

Από τις επαφές που είχε χθες ο κ. Σαμαράς, αφού παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διερευνητική εντολή, διεφάνη ότι υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ενώ άκαρπες ήταν οι συναντήσεις με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Η συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον κ. Κουβέλη έγινε σε καλό κλίμα, με τον πρόεδρο της ΝΔ να χαρακτηρίζει εποικοδομητική τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, προαναγγέλλοντας παράλληλα ότι η επαφές θα συνεχιστούν και σήμερα.

Σε θετικό κλίμα και η συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον Ευ. Βενιζέλο, καθώς οι δύο πλευρές συμφωνούν στο σχηματισμό μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

«Με τον κ. Βενιζέλο μείναμε σύμφωνοι ότι εντός της προθεσμίας της διερευνητικής εντολής που έχω λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως θα έχουν και νέες επαφές.

Να ολοκληρωθεί σήμερα η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. newsbomb.gr - pestanea.blogspot.gr


loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: «Έσβησε» ο Αλκέτας Παναγούλιας (19 Jun 2012) «Κλειδώνει» η συμφωνία για τρικομματική κυβέρνηση Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top