ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Εκλογές κόμματα με ανοιγμένα στόματα !



 Γράφει ο συνεργάτης μας Θόδωρος Γαλανοπουλος  bwhite.theo@yahoo.gr
Εάν δεν επέμεναν  να το διαφημίζουν οι πολιτικοί, δεν θα καταλάβαινε σχεδόν κανένας ότι είμαστε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές! Ξέρετε δε τι μου θυμίζουν οι εκλογές στην Ελλάδα; Τη χοληστερίνη μου! Ότι και να κάνω, σχεδόν η ίδια πάνω κάτω βγαίνει! Κάτι λίγο πέφτουν τα τριγλυκερίδια, κάτι η κακή, αλλά σχεδόν στα ίδια πάντα! Η κακή χοληστερίνη του Πασοκ και τα τριγλυκερίδια της ΝΔ εκεί! Βέβαια αυτή τη φορά, δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ότι ο λαός θα βγει πολύ πιο υγιής! 40 και κάτι πιάνουν τα δυο μεγάλα κόμματα!
Βρε 40 πυρετός να τους μαζέψει, εκεί που μας έφεραν και πολύ λιγότερα τους αξίζει!  Άρχισαν όμως τα μπουζούκια να μας λένε  τα τραγούδια τους!  Όχι η Ελλάδα δεν ξέφυγε τον κίνδυνο να πάει ξανά στη δραχμή, πρέπει να ψηφίσουμε τα κόμματα του μνημονίου, για να γίνει πιο στέρεο το μνήμα μας, μπορεί να έχουμε ακυβερνησία,  θέλουμε ισχυρή εντολή για να κυβερνήσουμε, και τα αρχ…του Καράμπελα και το μ… της Χάιδως!!  Βρε πού τα πουλάτε όλα αυτά;; Αν ο Ελληνικός λαός ήταν πιο μαχητικός και ζωηρός καμιά εκατοστή από εσάς τουλάχιστον, θα επέτρεπε να έχουν την τύχη του Άκη! Μέχρι χτες μαζί τα πίνατε και τα τρώγατε! Όπως και οι άλλοι θα έπρεπε να έχουν την τύχη του ηγούμενου που μαζί τα μοίραζαν και μας έλεγαν κάτι Βουλγαράκηδες, " Ό,τι
είναι νόμιμο είναι και ηθικό !!"  Όλοιεσείς είστε  οι ίδιοι που φύγατε και φτιάξατε άλλα κομμάτια κόμματα, ή χωθήκατε μέσα σε άλλα να κρυφτείτε να μην σας βλέπει η οργή του λαού! Αντί να πάτε να κρυφτείτε σε κανένα ερημονήσι, συνεχίζετε και περιμένετε την ώρα που  θα ξεχασει ο λαός αυτά που του προξενήσατε!
 Και τι θέλετε να πιστέψουμε; Ότι τάχα δεν θα συνεταιριστούν ξανά Πασοκ και ΝΔ; Αφού είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα με τα δανεικά και τα μνημόνιά σας, ένα τηλέφωνο να πάρουν από έξω… και ο παλικαρισμός τους κόβεται μαχαίρι, όπως κόπηκε και το περίφημο δημοψήφισμα τους παλικαριού της φακής Γ. Παπανδρέου!   

Θα πάρουν ότι ποσοστό πάρουν τα δυο "μεγάλα", θα βρουν και κανέναν άλλο πειναλέο για εξουσία, θα του δώσουν 5-6 υπουργεία  να πάρει το κάτι τις του…, και θα αρχίσουν ξανά –μανα πού σε πονεί  και πού σε σφάζει  Ελληνικέ λαέ!
Έχετε καμιά αμφιβολία;  Και να έχετε, και να την εκφράσετε δια της ψήφου σας, ένα και το ίδιο κάνει! Τα δανεικά να γυρίζουν με τοοοοκους πίσω, και ας κυβερνάει τη χώρα  και η Έφη Θωδη, ή όποιος άλλος  κωφάλαλος όπως ο Καραμανλης ή ο Σημίτης
ή Παπανδρέου! Είδατε όμως τι κάνει η εξουσία; 

Κάνει κωφάλαλους  τους πρωην πρωθυπουργούς! Δεν είχαν απολύτως κάνει τίποτε καλό, και τώρα  δεν έχουν να πούνε σχεδόν τίποτε!  Χαρείτε της Ελλάδας τα παιδιά! Ένας κι ένας!  Τελειώνοντας έχω μια απορία! Τις προεκλογικές του ομιλίες πού θα τις κάνει το Πασοκ; Σε γαλακτοπωλείο ή σε τυροκομείο;
  

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το φιλικό μας blog kapistri, για την αποστολή της ανάρτησης.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Εκλογές κόμματα με ανοιγμένα στόματα ! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top