ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

AIRE mask:Η «έξυπνη» συσκευή που με την αναπνοή σας φορτίζει το κινητό τηλέφωνο




Θραύση αναμένεται να κάνει στην αγορά το νέο «πράσινο» γκάτζετ για τη φόρτιση κινητών τηλεφώνων με τη δύναμη του αέρα που αναπνέουμε.

Η «έξυπνη» συσκευή, που ονομάζεται AIRE mask, εκμεταλλεύεται την αιολική ενέργεια της αναπνοής για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και τη φόρτιση κινητών τηλεφώνων.
Η πρωτοποριακή μάσκα αποτελείται από μικρές ανεμογεννήτριες και ένα καλώδιο για τη μεταφορά της παραγόμενης ενέργειας στις ηλεκτρονικές συσκευές που θέλουμε να φορτίσουμε.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο εφευρέτης της AIRE mask, Joco Paulo Lammoglia, η συσκευή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση, κατά τη διάρκεια του ύπνου ή του περίπατου.

«Ελπίζω η ιδέα για το προϊόν να περάσει στο στάδιο της εμπορικής παραγωγής για να μειώσουμε το ανθρακικό αποτύπωμα (των ηλεκτρονικών συσκευών)»,τόνισε σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος εφευρέτης.

«Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα ή έξω από το σπίτι, όταν κοιμόμαστε, περπατάμε, τρέχουμε ή διαβάζουμε ένα βιβλίο» ανέφερε, προσθέτοντας ότι εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την περιβαλλοντική προστασία, η πρωτοποριακή συσκευή ενθαρρύνει τη φυσική άσκηση.
«Η ενέργεια της μάσκας είναι διαθέσιμη 24 ώρες ημερησίως, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αν και πολλά από τα σύγχρονα γκάτζετ έχουν πλεονεκτήματα, συνήθως καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας», δήλωσε ο Lammoglia.

«Η εκμετάλλευση της ενέργειας που παράγεται από ανθρώπινες δραστηριότητες και η μετατροπή της σε ηλεκτρική ενέργεια είναι δυνατή και αποτελεί πολύ καλή λύση», κατέληξε.
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: AIRE mask:Η «έξυπνη» συσκευή που με την αναπνοή σας φορτίζει το κινητό τηλέφωνο Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top