ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Στο μυαλό του Mazzarri

Καλημέρα σας. Αγωνιστική δράση και σήμερα στην Ιταλία λόγω των παιχνιδιών που έχουν την επόμενη εβδομάδα οι ΙΝΤΕΡ και ΝΑΠΟΛΙ στο Champions League. Μεσοβδόμαδα, συνεχίστηκε το αρνητικό σερί της στήλης σε προβλέψεις σημείων με την αποτυχία στα παιχνίδια Πάρμα-Γιουβέντους και Αταλάντα-Τζένοα. Για όσους βέβαια παρακολουθούν τις αναλύσεις μου, δεν το λέω σαν δικαιολογία, τα παιχνίδια πήγαν εκεί που προβλέψαμε. Το παιχνίδι στο Μπέργκαμο ήταν πολύ κλειστό και πήγε τελικά στο under, φαινόταν ότι αν έβαζε κάποιος γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Δυστυχώς για εμάς η Τζένοα δεν εκμεταλλεύτηκε τις δικές της λιγοστές ευκαιρίες, αν και είχε και δοκάρι και έχασε το παιχνίδι.
Στο Τardini βγήκε η πρόβλεψη για Χ που είχα στην ανάλυση του αγώνα και ελπίζω κάποιοι να με ακολούθησαν. Το πρόβλημα με την Γιουβέντους είναι ότι δεν μπορώ να την κοντράρω για συναισθηματικούς λόγους, οπότε απλά αφήνω το παιχνίδι της ή βλέπω τις περιπτώσεις U/O και G/NG. Αυτά τα ολίγα για πρόλογο και πάμε κατευθείαν να δούμε τα σημερινά μας παιχνίδια.
 ΠΡΟΤΑΣΗ: ΙΝΤΕΡ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ OVER    ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ X/ Under
alt223. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ
Παρασκευή 17/02 (21:45)- Artemio Franchi
Καιρός: Καλός καιρός με τη θερμοκρασία στους 6οC την ώρα του παιχνιδιού.
Προϊστορία: Η περσινή ισοπαλία στη Φλωρεντία μεταξύ των δύο ομάδων, ήταν απλά η εξαίρεση στον κανόνα καθώς στις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις στο Artemio Franchi είχαμε πάντα νικητή, με την γηπεδούχο κυρίαρχο με εφτά νίκες έναντι δύο της Νάπολι. Μετά από αυτό το παιχνίδι του Αυγούστου, ακολούθησαν δύα ακόμα ισοπαλίες στο San Paolo χωρίς γκολ, με την Νάπολι μάλιστα να μη βάζει πάνω από ένα γκολ στη Φιορεντίνα στις έξι τελευταίες τους αναμετρήσεις. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο παρελθόν έχουν συντριβεί δύο φορές στην Φλωρεντία με σκορ 4-0.
Πέρυσι: ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ 1-1
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (11η,28β, Εντός 6-3-2, 19-10 γκολ): Ευκαιρία να ξεκουραστεί είχε η Φιορεντίνα καθώς το παιχνίδι της στην Πάρμα αναβλήθηκε λόγω του καιρού. Έτσι ο τεχνικός της ομάδας Delio Rossi μπόρεσε να δουλέψει με τους παίχτες του και να ενσωματώσει ακόμη περισσότερο στo παιχνίδι της τον επιθετικό Amauri. Η σημερινή της αναμέτρηση με την Νάπολι θα είναι η τρίτη συνεχόμενη στην έδρα της και με μια ενδεχόμενη νίκη θα πλησιάσει την αντίπαλο της στους τρεις βαθμούς. Η προσοχή αυτή την εβδομάδα δόθηκε στις δηλώσεις του Vincenzo Guerini επίσημου της ομάδας, ότι ο Montolivo θα αποχωρήσει σίγουρα στο τέλος της σεζόν με πιθανό προορισμό τη Μίλαν, ενώ και ο Jovetic θα μπορούσε να παραχωρηθεί το καλοκαίρι αν έρχονταν μια καλή πρόταση. O Rossi στην συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι '' Η Νάπολι είναι πιο ισχυρή ομάδα από εμάς, αλλά και εμείς  είμαστε σε καλή κατάσταση και σίγουρα σε καλύτερη από ότι πριν ένα μήνα''. Το θετικό είναι ότι ο Jovetic ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα είναι στην διάθεση του όπως και οι Behrami, Olivera. Μοναδικές απουσίες οι Kroldrup και Kharja (11 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: Boruc; Gamberini, Natali, Natasic, Cassani; Behrami, Montolivo, Salifu, Pasqual; Amauri, Jovetic
ΝΑΠΟΛΙ (7η,34β, Εκτός 3-5-3, 15-11 γκολ): Η νίκη απέναντι στην Κίεβο το βράδυ της Δευτέρας με σκορ 2-0, ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του Mazzarri. Ο τεχνικός της ομάδας υπό το βάρος των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων, η Νάπολι έτρεχε σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, ξεκίνησε το παιχνίδι με όλα τα όπλα του, με μοναδικές αλλαγές τις συμμετοχές των Britos και Brava στην άμυνα. Η νίκη δεν ήταν εύκολη αλλά τουλάχιστον η ομάδα επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών, σε διαφορετική περίπτωση ακόμα και ένας πετυχημένος προπονητής σαν αυτόν θα αντιμετώπιζε προβλήματα, ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Lippi και Maradona σαν διαδόχων του. Πάντως στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Mazzarri ζήτησε την μέγιστη προσήλωση των παιχτών του, πράγμα δύσκολο γιατί ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι για το Champions League απέναντι στην Τσέλσι. Εξήρε επίσης τις ικανότητες του Delio Rossi και το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις τις ομάδες του, ειδικά την Φιορεντίνα ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της. Το καλό για αυτόν είναι ότι θα παρατάξει την καλύτεη δυνατή ενδεκάδα καθώς επιστρέφει και ο Αρχηγός Paolo Canavaro (18 συμ).
Πιθανή ενδεκάδα: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; Maggio, Dzemaili, Inler, Dossena; Lavezzi, Hamsik; Cavani
Πρόβλεψη:  Το πρόβλημα είναι να γνωρίζουμε την ενδεκάδα του Mazzarri για το σημερινό παιχνίδι, άλλωστε συνηθίζει το rotation πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Αν παρατάξει την ομάδα του με όλα της τα αστέρια η εξέλιξη του αγώνα θα είναι διαφορετική. Πάντως κλειστό παιχνίδι αναμένεται, αλλώστε η Φιορεντίνα διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του Καμπιονάτο ενώ και η Νάπολι εκτός έδρας δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει, ενώ σίγουρα θα έχει το μυαλό της στο Champions League και σε πιθανή κούραση αλλά και τραυματισμούς αν πάει το παιχνίδι σε γρήγορο τέμπο. To Under λοιπόν έχει μεγάλη τύχη στον αγώνα που ξεκινάει από το Χ.

alt222. ΙΝΤΕΡ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Παρασκευή 17/02 (21:45)- Giuseppe Meazza
Καιρός: Πολύ κρύο με τη θερμοκρασία να φτάνει μόλις τους 2οC την ώρα του αγώνα.
Προϊστορία: Στα τελευταία 13 παιχνίδια τους στην Serie A ανεξαρτήτου έδρας, η Ίντερ μετράει 11 νίκες και έχει παραχωρήσει μόλις δύο ισοπαλίες. Τελευταία της ήττα από την Μπολόνια το 2002 στο Dalla' Ara, ενώ για να βρούμε την τελευταία νίκη της Μπολόνια στο Μιλάνο πρέπει να πάμε πίσω στη σεζόν 1997/98!
Πέρυσι: ΙΝΤΕΡ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 4-1
ΙΝΤΕΡ (5η,36β, Εντός 6-2-4, 21-14 γκολ): Αν ήταν άλλη ομάδα στη θέση της θα χαρακτήριζα την ήττα απέναντι στην Νοβάρα άτυχη. Όταν όμως έχεις τόση μεγάλη διαφορά ποιότητας και κλάσης με την αντίπαλο σου, η ήττα απλά είναι αδικαιολόγητη. Οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες μετά το τέλος του παιχνιδιού, μάλιστα ο κόσμος ζητούσε και την παραίτηση του Morratti. Πάντως η ομάδα του Ranieri δεν έπαιξε καλά, είχε όμως 30 συνολικά σουτ στην αντίπαλη εστία, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα φέτος στην Serie A σε ένα παιχνίδι. Το τελικό σκορ 0-1 σήμαινε ότι η Ίντερ έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να σκοράρει, κάτι που είχε να συμβεί από τον Οκτώβριο του 2010. Τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη την έχουν ρίξει στην πέμπτη θέση και στους 11 βαθμούς απόσταση από τη κορυφή, με την Ρόμα μάλιστα να καραδοκεί μόλις ένα βαθμό πίσω.  Ενόψει του παιχνιδιού στη Μασσαλία την Τετάρτη για το Champions League o Ranieri επέλεξε στην αποστολή 20 παίχτες, με τους Milito (19/12), Stankovic (11 συμ) και Samuel (16 συμ) να μένουν εκτός.
Πιθανή ενδεκάδα: Castellazzi; Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu; Zanetti, Obi, Cambiasso; Sneijder; Forlan, Pazzini
ΜΠΟΛΟΝΙΑ (17η,22β, Εκτός 2-5-4, 9-13 γκολ): Επιτέλους παιχνίδι για την Μπολόνια μετά από δύο εβδομάδες απραξίας καθώς η αναμέτρηση με την Γιουβέντους στο Dall' Ara αναβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή λόγω του καιρού. Ο τεχνικός όμως της ομάδας Stefano Pioli εξέφρασε τα παράπονα του γιατί η ομάδα του θα παίξει συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή σε μια δύσκολη καμπή του Καμπιονάτο. Παρότι η ομάδα του ''τρέχει'' ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς. Μάλιστα όπως δήλωσε χαρακτηριστικά '' Η ήττα της Ίντερ ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα για εμάς την προηγούμενη εβδομάδα, όχι μόνο νίκησε η Νοβάρα που είναι πιο κάτω από εμάς στη βαθμολογία αλλά και η ομάδα του Μιλάνου θα είναι πιο θυμωμένη και πιο αποφασιστική στο σημερινό παιχνίδι.'' Σχεδόν πλήρης η ομάδα με μοναδικό απόντα τον τραυματία Loria (7/1), πολύ πιθανό ο Pioli να ξεκινήσει με σχήμα με πέντε αμυντικούς.
Πιθανή ενδεκάδα: Gillet; Raggi, Portanova, Antonsson; Garics, Perez, Mudingayi, Morleo; Ramirez, Taider; Di Vaio
Πρόβλεψη: Δεν νομίζω ότι χωράει δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Ίντερ στην έδρα της αλλά και η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το παιχνίδι το είχα σημειωμένο από καιρό για έκπληξη αλλά η απροσδόκητη νίκη της Νοβάρα στο Μιλάνο με απωθεί από οποιαδήποτε σκέψη κόντρας στο σημερινό παιχνίδι. Πάντως η Μπολόνια είναι καλή και δυνατή ομάδα και δύσκολα χάνει εκτός έδρας λόγω φυσικά του στυλ παιχνιδιού της, κλείνεται πίσω και αναζητεί την αντεπίθεση με τον Di Vaio ο οποίος όμως δεν έχει σκοράρει ποτέ εναντίον της Ίντερ στην καριέρα του. Με εξαίρεση το παιχνίδι στο Via Del Mare απέναντι στη Λέτσε, η Μπολόνια σκόραρε ένα τουλάχιστον γκολ στα εκτός έδρας της παιχνίδια με τον Pioli, αν το κάνει και σήμερα το over έχει τύχη.
Kαλή σας επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε, το στοίχημα θέλει πολύ προσωπική μελέτη!
Πηγή άρθρου:www.neverbetalone.gr
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Στο μυαλό του Mazzarri Description: Rating: 5 Reviewed By: Ανώνυμος
Scroll to Top