ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ Οι Επαναστάτες Του 1821. Καταρρίπτοντας Τον ΜΥΘΟ - (ΒΙΝΤΕΟ)



Ορισμένες φορές, στην προσπάθεια να υποβαθμιστεί η σημασία της Επανάστασης του 1821 ως απελευθερωτικού αγώνος των Ελλήνων ή να αμφισβητηθεί ο εθνικός της χαρακτήρας, αντιτείνεται η ποικιλία των γλωσσών και των φυλών που πολέμησαν υπό τα ελληνικά λάβαρα.
Η εξέχουσα θέση των Αρβανιτών και των Βλάχων στην Εθνεγερσία και άλλους αγώνες του νεώτερου Ελληνισμού όμως δεν αρνείται την ελληνική εθνικότητα-αντίθετα δείχνει την ισχύ της και μέσα από τις επί μέρους διαφορές.

Ξεπερνάει τα όρια της σοβαρότητας να αναρωτιώμαστε εάν ο Κανάρης, η Μπουμπουλίνα και οι Σουλιώτες λόγιζαν εαυτούς Έλληνες ή αν ήταν κάποια «μειονότητα».

Στο τρίτο μέρος της συζήτησης του Μάριου Νοβακόπουλου (Cognosco Team) με τον Νικόλα Γιάννου στην εκπομπή Ballradio, προσπαθούμε να διαλευκάνουμε την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


http://www.ksipnistere.com
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: Ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ Οι Επαναστάτες Του 1821. Καταρρίπτοντας Τον ΜΥΘΟ - (ΒΙΝΤΕΟ) Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top