ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ...


ΜΠΡΑΒΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΜΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ



«Συγχαρητήρια, φέρατε την Ελλάδα πίσω από το χείλος της αβύσσου!» είπε ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ. Άνχελ Γκουρία στον Τσίπρα κατά τη... συνάντηση που είχε μαζί του στην Αθήνα.

Αυτά γράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph:

«Λιγότερο από τρία χρόνια πριν, ο Τσίπρας πραγματοποίησε ένα σκληρό, πεισματικό δημοψήφισμα για να απορρίψει τα πακέτα μεταρρυθμίσεων που έβαζαν τα βόρεια κράτη. 


Κέρδισε το δημοψήφισμα : 61% των Ελλήνων ψήφισαν ΟΧΙ, και η προκλητική λέξη έγινε μια συγκλονιστική κραυγή στους δρόμους της Αθήνας. 

(Σημ.Οίμου- Αθήνας: Για το γεγονός ότι πρόδωσε αυτό το ΟΧΙ, την βούληση δηλαδή του Ελληνικού λαού δεν γίνεται λόγος...Αστείον πράγμα!!)

Οκτώ χρόνια ύφεσης άφησαν την ελληνική οικονομία μικρότερη από ό,τι πριν...»


Ο άλλος εκπρόσωπος των τοκογλύφων ο Σβέτα Σινγκ , επικεφαλής οικονομολόγος στην TS Lombard δίνει επίσης τα εύσημα στον Τσίπρα λέγοντας: «Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, τα σύννεφα πάνω από την Αθήνα φαίνεται να αρχίζουν να απομακρύνονται», .
και προσθέτει:
«Αν και από μια πολύ χαμηλή βάση, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν».

Πέτυχε πλεόνασμα πάνω από 4%- πολύ πάνω από το επίπεδο που το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διατηρήσει η κακοποιημένη οικονομία». 

Η Telegraph δημοσιεύει όπως προαναφέραμε και τα εγκωμιαστικά σχόλια του επικεφαλής του ΟΟΣΑ του Γκουρία. «Θα ήθελα να σας συγχαρώ, τη διοίκησή σας και ολόκληρη την Ελλάδα για την εντυπωσιακή προσπάθεια σταθεροποίησης και ένα από τα πιο φιλόδοξα πακέτα μεταρρυθμίσεων που είδαμε πρόσφατα στον ΟΟΣΑ. Αυτό αρχίζει να αποφέρει καρπούς».

Είναι σίγουρο ότι οι τοκογλύφοι λένε ψέματα και ότι το πλεόνασμα είναι αποτέλεσμα των εξοντωτικών και παράνομων φόρων με τους οποίους έχει φορτώσει τον Ελληνικό λαό η ψευτοαριστερή κυβέρνηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ... Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top