ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

«Φευγάτος» Ιστορικός Από Τα Τίρανα: Οι Αλβανοί Δεν Υπήρξαν Ποτέ, Τους Δημιούργησαν Οι Τούρκοι



Καθόλου "φευγάτος" αλλά ειλικρινής...!!! Η αλήθεια θα βγει στη φόρα σε λίγο και το ψεύτικο "έθνος" των καλλικαντζάρων-σκιπταραίων φτάνει στη δύση του, μαζί με πολλά άλλα ψεύτικα ..
.Όσο για τον Γεώργιο Καστριώτη, δεν ήταν βέβαια Ελληνο-βούλγαρος, αλλά από πατέρα Έλληνα (Ιωάννη Καστριώτη) και μάνα Σέρβα πριγκίπισσα (Βοϋσάβα)....

Ο ιστορικός με διδακτορικό δίπλωμα στην Φλωρεντία, Ιταλία, για το αλβανικό έθνος, Όλσι Γιαζέτζι έδωσε συνέντευξη σε τηλεόραση των Σκοπίων γεμάτη με αντι-αλβανικές δηλώσεις και σλαβικές θέσεις κατά της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου.

Στην εκπομπή «Βο Σένταρ» [στο επίκεντρο] ο Γιαζέτζι δήλωσε ότι ο Γκιέργκι Καστριότ Σκεντέρμπεη δεν ήταν Αλβανός αλλά Ελληνο-βούλγαρος.

Μάλιστα δήλωσε ότι οι Αλβανοί είναι ένα έθνος που εφευρέθηκε από τους Τούρκους, ενώ στο Κοσσυφοπέδιο κατοικούσαν Σέρβοι Ορθόδοξοι, πριν έρθουν σε αυτό οι Οθωμανοί.
Έκπληκτος ο δημοσιογράφος των Σκοπίων με τα αντιαλβανικά συμπεράσματα του, τον ρώτησε σε κάποιο σημείο εάν είναι πράγματι Αλβανός.
Ο Γιαζέτζι ανέφερε ακόμη ότι ο Σκεντέρμπεης (Αλέξανδρος- Σκεντέρ, Μπέης- οθωμανικός ανώτερος τίτλος) δηλαδή ο Γκιέργκι Καστριότ, έγινε ήρωας των Αλβανών, όταν αποφάσισε να κάνει έναν ήρωα για αυτούς η Αυστρο-Ουγγαρία.
«Οι Αλβανοί, οι Σλαβομακεδόνες και οι Έλληνες είναι νέα έθνη. Την εποχή που ο Σκεντέρμπεης άνοιξε τον πόλεμο με τους Οθωμανούς οι Αλβανοί δεν υπήρχαν».
«Αλβανία», ήταν ένας όρος που αναφέρονταν κατά το Μεσαίωνα στην Κροατία και το Μαυροβούνιο.
Στην Αλβανία οι περισσότερες ορεινές τοποθεσίες είναι σλαβικές, με την άφιξη των Τούρκων, ξεκίνησε ο εξισλαμισμός και αρναουτισμός-αλβανισμός.

«Οι Αλβανοί είναι αφομοιωμένοι Σλάβοι, η Αγία Τερέζα δεν ήταν Αλβανή αλλά Βλάχα. Δεν υπάρχουν τρία αλβανικά κράτη στα Βαλκάνια. Το Κοσσυφοπέδιο κυριαρχείται από τη μαφία. Ο Ιμπραήμ Ρουγκόβα ήταν πράκτορας του Βατικανού», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

--

(Στοιχεία από InfoPress)
--
The Hellenic Information Team
loading...


ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

loading...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή υπάρχουν καθημερινά και αρκετοί επισκέπτες του ιστολογίου οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.

Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν παραπέμπουν σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε την αντίστοιχη πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μικρή καθυστέρηση και αφού τα ελέγξει κάποιος
από τη διαχείριση, όχι για λογοκρισία αλλά για έλεγχο για μη αναφορά
σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα
ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.


Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ ανάγκη
τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Item Reviewed: «Φευγάτος» Ιστορικός Από Τα Τίρανα: Οι Αλβανοί Δεν Υπήρξαν Ποτέ, Τους Δημιούργησαν Οι Τούρκοι Description: Rating: 5 Reviewed By: Χ.Σ.- (main administrator)
Scroll to Top